Egyetértek, le kell zárni , előre nézni, amit csak lehet begyűjteni, mi meg hátradőlve tapsolhatunk egy egész idényen keresztülAkkor meg zárjuk le az üzleteket végleg és készüljünk az előttünk álló szezonra.

Egyetértek, le kell zárni , előre nézni, amit csak lehet begyűjteni, mi meg hátradőlve tapsolhatunk egy egész idényen keresztülAkkor meg zárjuk le az üzleteket végleg és készüljünk az előttünk álló szezonra.
Kivéve az, hogy Bartoék már nem is biztos hogy maradni akarnak még az elnökségben, és az hogy a klub meg akar-e válni a 2 játékostól, nameg az hogy 1 hete már az jön hogy" órákon belül kész a transzfer".Messias2 írta:Szerintem meg elhozzuk mind2-t, pénz van rájuk, mind2 játékos jönni akar, Bartoék vészhelyzetben vannak.
Minden amellett szól, hogy jönni fognak.
Akkor meg zárjuk le az üzleteket végleg és készüljünk az előttünk álló szezonra.Messias2 írta:Szerintem meg elhozzuk mind2-t, pénz van rájuk, mind2 játékos jönni akar, Bartoék vészhelyzetben vannak.
Minden amellett szól, hogy jönni fognak.
Sajnos mi vagyunk lépéskényszerben.tilla07 írta:Rendesen repkednek a milliók, sajnos ez a Ney úgy és a Katari mókamiki elrendezték a piacot, és pesrze nelünk mindenki aranyárona akar eladni.
Mindegy ,igazolni kell ha tetszik ha nem.
Neymarért is képesek voltunk 80+ milliót amikor 21 éves volt, és akkor még kicsit más értéke volt annak a pénznek, és európai focit meg max 1-2-szer látott pályán, messze nem volt garantált hogy beválik és nem fog az 50 kilójával minden héten sérült lenni...Kubla9 írta: Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Képesek leszünk kifizetni 150 milliót egy 20 éves srácért?
Nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. Képesek leszünk kifizetni 150 milliót egy 20 éves srácért?Messias2 írta:Ennyiért sok, de Bartoék rá fognak bólintani, mert nagyon ég a ház számukra.etooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
Akkor jöhet egy 100millió + Gomes csereetooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
ezt már reggel is megírták. gondolom ha tényleg ennyi lenne az ára, akkor nem repülgetnének oda. bár ki tudjaetooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
szórják csak én szeretnémpep71 írta:remélem nem féltik magukat annyira Barto-ék(okuk van rá), hogy minden lóvét elszórnak erre a két játékosra..
150 millió???etooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
Ennyiért sok, de Bartoék rá fognak bólintani, mert nagyon ég a ház számukra.etooka9 írta:Borussia Dortmund sets the transfer of Dembélé to Barça at €150 million [rac1].
akkor az nem lesz olcsó..tilla07 írta:Van egy olyan érzésem, ma meglesz mindkét ember
Cou vasárnapig hivatalos lesz, ez egyértelmű.tilla07 írta:Van egy olyan érzésem, ma meglesz mindkét ember
Rossellék is mindig fúrtak Laportát, amíg az utóbbi volt az elnök. Manapság így működik a politika.looka írta:Némileg off, de számomra abszolút antipatikus, amit Laporta csinál. Anno megvolt a lehetősége, hogy szavazáson megverje Bartomeut, nem tudott előállni egy épkézláb programmal/tervvel, azóta pedig folytatja a sárdobálást, de azt még mindig nem hallottuk tőle, hogy ő hogyan és mit csinálna a klub élén. Nem tudom, van-e köze a hangulatkeltéshez, de ha igen, akkor még inkább úgy gondolom, hogy új arcra van szükség a klub élén, nem pedig ő rá.Tromort77 írta:Redditen írta valaki Balague-ra hivatkozva, hogy van egy ilyen összeesküvés elmélet, hogy ezeket a híreket azért generálja a katalán sajtó, hogy nyomást helyezzenek Bartomeu-ra. Nem tűnik hülyeségnek mivel angol részről semmi hír nem jött ki. Mindenki nagyon nyugodt az ügyet illetően.
A bizalmalansági idítvány közeledésével egyre inkább szorul a hurok Bartomeu körül és simán lehet, hogy a háttérből jönnek ezek a hírek, hogy rosszabb pozícióba hozzák. Laporta is az utóbbi időben ahol tud nyilatkozik, simán lehetséges, hogy ő van a háttérben.
Hogy a témához is hozzászóljak, naponta jönnek a hírek, hogy Coutinho ilyen, olyan közel, innentől hiszem, ha látom. Mindenesetre azt tartom, hogy a bajnokságra ezzel a kerettel is lenne esélyünk, de BL-ről akár le is mondhatunk, mert hiába gondolják sokan egy meccs után, hogy Deulofeu majd lehozza, azt a posztot nem lehozni kell, oda sokkal több kell. Nem dőlök a kardomba, ha nem igazolunk, de azért bőven nyugodtabb lennék.
Némileg off, de számomra abszolút antipatikus, amit Laporta csinál. Anno megvolt a lehetősége, hogy szavazáson megverje Bartomeut, nem tudott előállni egy épkézláb programmal/tervvel, azóta pedig folytatja a sárdobálást, de azt még mindig nem hallottuk tőle, hogy ő hogyan és mit csinálna a klub élén. Nem tudom, van-e köze a hangulatkeltéshez, de ha igen, akkor még inkább úgy gondolom, hogy új arcra van szükség a klub élén, nem pedig ő rá.Tromort77 írta:Redditen írta valaki Balague-ra hivatkozva, hogy van egy ilyen összeesküvés elmélet, hogy ezeket a híreket azért generálja a katalán sajtó, hogy nyomást helyezzenek Bartomeu-ra. Nem tűnik hülyeségnek mivel angol részről semmi hír nem jött ki. Mindenki nagyon nyugodt az ügyet illetően.
A bizalmalansági idítvány közeledésével egyre inkább szorul a hurok Bartomeu körül és simán lehet, hogy a háttérből jönnek ezek a hírek, hogy rosszabb pozícióba hozzák. Laporta is az utóbbi időben ahol tud nyilatkozik, simán lehetséges, hogy ő van a háttérben.
De lényegében igazad van, ez csak az én spekulációm.Ronaldinho&Barca írta: Amíg nem jönnek a gyepen fekvő-gondolkodó képek, addig minden csak pletyka és spekuláció.
Remélem nem lesz IGAZAD!Szóval nekem a tippem az, hogy már elengedték ezt a dolgot, és inkább zsebet tömnek és készülnek a boszorkányégetésre, nem szenvednek már igazolásokkal, max látszatnak, közben megy a simliség a hasznukra.
Amíg nem jönnek a gyepen fekvő-gondolkodó képek, addig minden csak pletyka és spekuláció.etooka9 írta:Dembele instargram délelőtt és most:
https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5A26D123