Tromort77 írta:Dembelé-ért még mindig nem tettünk 100 millió euro feletti ajánlatott, ugyanis ha így lenne akkor nekik már értesíteniük kellett volna a részvényeseket. Ugyanis a BVB 82%-ban a szurkolóké, a maradék 18% a részvényeseké.
Én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ilyesmiről beszélünk. Dembelé nem egy befutott, érett játékos, csak egy nagy tehetség, akiből vagy lesz valaki, vagy nem. Egy éve elképzelhetetlen lett volna 100 milliókról beszélni vele kapcsolatban. A 150 milliós eladási ajánlat pedig egyenesen komolytalan. Fiatal játékosról van szó, a rizikófaktor óriási. Kismilliószor láttuk már, hogy valakit felkaptak egy- két évig, aztán bekerült egy komolyabb közegbe, beleszürkült aztán megy kölcsönbe, vagy eladják a Galatasaraynak, vagy tudomisén kinek.
Persze nekünk majdnem mindegy mire verik el azt a sok pénzt, de valahol szerintem mindenki a Barca vezetőségén röhögne, hogy leigazol 150 millióért egy 20 éves játékost a nem túl acélos német bajnokságból, csak azért, hogy elmondhassa "sztárt" igazoltunk.
Ezzel együtt persze örülnék, ha ide jönne a srác, tetszik az ügyessége, de nem tudom nem észrevenni kívülről, hogy mennyire komolytalan ez az egész ami az átigazolási "stratégiánkat" illeti.