2017.08.10. 17:06:38
Remélem, hogy jön Dembelé, de az sem lepne meg, ha nem. Ami biztos az az, hogy be kell fejeznünk ezt a ... átigazolási szezont! Elég volt a sagakból, a vezetőség láthatóan magatehetetlen. Vicc, hogy az eddigi legdrágább igazolás Pogba volt, egy befutott, nagy reklámértékű sztár 105 millió euró, mi pedig egy "sima tehetségért" fizetnénk ennél magasabb összeget és visszadobják az ajánlatunkat.
Ha nem jön se Dembelé/Coutinho, Dybala pedig nem opció, akkor inkább ne is igazoljunk már senkit, esetleg Martinez jöhet ha még kell Valverde-nek.
Én inkább akkor már a fiatalokban bíznék Valverde helyében, ha már a vezetőség képtelen egy normális tárgyalást lefolytatni.
A védelmünk és a kapus poszt rendben van így is. A középpályára a Iniesta-t felválthatja Roberto. Saját nevelés, hajtós játékos, jó passzpontossággal, kreativitással, megérdemli a bizalmat, Iniesta pedig tehermentesítve lenne. Rakitic és Busquets így is adottak a kezdőbe. Busquets első számú alternatívája lehetne így Samper, aki roppant ígéretes módon játszott eddig is, kijárna neki is a bizalom. Mivel a Gomes- Denis pakkot láthatóan nem vagyunk hajlandóak eladni, így Rakitic pihentetésére jó lenne a portugál, Denis meg melegíthetné a kispadot amíg a többiek játszanak.
Előre pedig ott van Deulofeu a balosra. Tudom, nem sztár, de ha tanult valami kis alázatot (élek a feltételezéssel, hogy felfogta, hogy másképp itt nem lesz helye), akkor nem lenne ő sem tragédia. Potenciál megvan benne, úgy nézett ki, hogy érzi a játékunkat (hisz saját nevelés). Válthatnák egymást Rafinha-val, aki ha nem sérülne le megint fél évre sokat tudna adni.
Turanm, Vermaelen meg Douglas pedig mehetnek amerre látnak - úgy tűnik Valverde szerint is. Tudom, hogy nem ideális a helyzet, de a vezetőség és Robert versenyképtelensége miatt jobb alternatívát nem tudnék.