Ez sem szép, sőt kimondottan gonosz húzás volt, szerintem ezt senki sem vitatja.Bob_Marley írta:Tehát ha Neymar elmegy és kussol, de egyébként edzésre jár az gerinctelen, de ha Dembele NEM MEGY EDZÉSRE az milyen fain hozzáállás meg kierőszakolja, hogy mehessen? Utóbbi a totál gáz, lejjebb jól írta valaki, ő írt alá szerződést, kuss a neve.
Meg mi az hogy szinte térdeljen be a Liverpool, mert mi a Barcelona vagyunk (nem ez volt szó szerint írva, bocsánat)??? Ez mi???Múltkor hagyományokról volt szó, hát pont egy angol csapattal szemben ilyet mondani elég érdekes. Angolok már szinte akkor fociztak mikor a spanyolok még rakodtak fel Kolumbusz hajójára....Ez a ki ha én nem hozzáállás nagyon fura, semmivel nem vagyunk többek mint bárki más.
Én is azt mondom elhozzák, mert ez a terv, de felháborítónak tartom. És nem a játéktudásával van gond, már akkor beszélgettünk róla a francia topikban, hogy jó lehet mikor nyomott kb 2 meccset a Rennesben. De pont hogy aki látta, meg látja az tudhatja milyen nyers még, az ára viszont baromi borsos, én meg ebből a húsból nem kérnék.
DE azért ő legalább egyértelműen jelezte hogy mi a szándéka, nem pedig egyik nap menni akar, másik nap meg maradni.