Kovbal88 írta: szerintem Verratti nem pattogott
Neki nem lehetett pattogni, mert a PSG-t-nek nem tétel a fizetése. Tudják pótolni, ha vergődik.
De egy Dembele-t, aki a csapatod legjobbja és nem akar játszani, vele nem tudsz mit kezdeni, bár ez sincs még lezongorázva. De nem is értem a Dortmundot még a Bayernek is eladják a legjobbjaikat, vagy ingyen mennek oda. Itt meg végre egy kis pénz áll a házhoz és túltolják. Egy 80 millás ajánlat bőven jó egy Dembele-ért. És azért már 60-65 nél is el lehet kezdeni gondolkodni.
Bár jönne!
Remélem odaadják, és csak az van a háttérben hogy minél több pénzt akarnak kicsikarni, ami azért érthető is, aztán igazán jó lenne ha megegyeznének..
Hülyék lennének 80-ért rögtön ide passzolni, mikor tudják hogy tele vagyunk lével.
Kapjanak 120-at, és még 30-at bónusznak, ha vele az elkövetkezendő 2 szezonban BL-t nyerünk, akkor senkit sem fog érdekelni hogy mennyi volt, mint ahogy Neymar sem érdekelt senkit hogy mennyibe került igazából, amikor épp Bayernék ellen lőtte a gólokat.
Őszintén én úgy vagyok vele hogy csak hozzuk már, kicsit vigasztal a tudat, hogy egy olyan klubhoz kerülne az a pénz, akik tényleg csapatot építenek belőle, és a fociba lesz fektetve az a pénz.
Amúgy szerintem nem olyan éretlen, tavaly fillérekért jöhetett volna, és akkor is a Barca volt már az álma, de inkább a játékidőt választotta.
Rengeteg az a 100+ millió, és tény hogy tavaly megvehettük volna 15-ért, de ebbe benne van már az, hogy így már részben bizonyított, és jóval nagyobb eséllyel válik be, nem pedig egy 100+1-edik ígéret, amelyik lehet 2 hónap múlva sehol sincs.
Ráadásul tavaly EB-n is elég jol nyomta már.