Noname forrás...visca el barca írta:The last offer submitted by Barça was €90m + €40m in bonuses. Dortmund want the fixed fee to be higher. [@BilelGhazi]

Noname forrás...visca el barca írta:The last offer submitted by Barça was €90m + €40m in bonuses. Dortmund want the fixed fee to be higher. [@BilelGhazi]
Selejtező még nem számít bele, ha pályára lép, attól még játszhat más klubban európai porondon.randomguy írta:A Liverpool BL-selejtezős meccse vízválasztó lehet. Ha ott pályára lép Coutinho, akkor már nagyon halvány esélyt látok az érkezésére, mivel a BL-ben nem tudnánk regisztrálni.
Melyik meccsen fogott meg ennyire Dembele teljesítménye az EB-n?MessiNeymarSuarez írta: Ráadásul tavaly EB-n is elég jol nyomta már.
Miért ha mi megvesszük Dembelét,mi tuti bl-t nyerünk?? Azért az oké hogy tehetséges a francia,de azért még a top 10-től is nagyon messze van!!Nero. írta:Az meg a masik hogyha nem adjak el Dembelet akkor mi lesz? Megnyerik a BLt? Vagy a bajnoksagot a Bayern ellen?Nevetseges, a Liverpool a masik.
Ket klasszikus masodvonalas klub (minden tiszteletem az oveke), de hogy olyan indokkal visszatartsak a jo jatekosaikat hogy ok is erosodni akarnak ez vicc. Se veluk, se nelkuluk megint nem lesz sehol ez a ket csapat.
Kovbal88 írta:szerintem Verratti nem pattogott
Neki nem lehetett pattogni, mert a PSG-t-nek nem tétel a fizetése. Tudják pótolni, ha vergődik.
De egy Dembele-t, aki a csapatod legjobbja és nem akar játszani, vele nem tudsz mit kezdeni, bár ez sincs még lezongorázva. De nem is értem a Dortmundot még a Bayernek is eladják a legjobbjaikat, vagy ingyen mennek oda. Itt meg végre egy kis pénz áll a házhoz és túltolják. Egy 80 millás ajánlat bőven jó egy Dembele-ért. És azért már 60-65 nél is el lehet kezdeni gondolkodni.
Bár jönne!
Fogalmunk nincs, hogy előzőleg mik zajlottak le a játékos és a csapata között. Csak ítélkezünk bele a levegőbe.Bob_Marley írta:Ebben igazad van, de úgy emlékszem már akkor jöttek ilyen hangok, amikor ezt a záradékot nem lehetett tudni. De ez hogy nem megy edzésre Dembele és nem lehet utolérni, ez mi?
Neki nem lehetett pattogni, mert a PSG-t-nek nem tétel a fizetése. Tudják pótolni, ha vergődik.szerintem Verratti nem pattogott
Roviden osszefoglalva ennyi. Annyi meg hogy szerintem Verratti nem pattogott (csak a degeneralt katalan media hazudozott), szerintem o mar tudta hogy jonni fog Neymar+Mbappe+Oblak es ugy erdemes meg varni egy kicsit a PSGbe.A Dortmund érezte, hogy zsaroló helyzetben van, de túlfeszítette a húrt, ami elpattant. Nyilván jön hozzánk Dembele és olcsóbban, mint amit tisztességes tárgyaláson elérhettünk volna, viszont csúnyábban és talán később. Dembelé meglépte, amit a jövetele érdekben vártak tőle, Verratti és Coutinho nem, ezért ők nem jönnek.
Jelenleg a Dembélé ügy van előtérben, szóval létezhet, hogy komoly offenzívát indít a vezetőség amint megvan Dembélé. De nagyon eltökélt a Liverpool. A hozzájuk köthető összes megbízható forrás lehozta, hogy nem akarják eladni. Coutinho-t nem tudják csapaton belül pótolni. De senkivel nem hozták eddig szóba őket. Ez is eléggé árulkodó. Jövőhéten BL selejtezőt játszanak és van aki szerint legalább addig meg akarják tartani, de ez szerintem hülyeség. Jelenleg azt látom egyetlen esélynek ha netán elbukják a BL selejtezőt.MQuCsabi írta:Mert Cou már 100%, hogy nem jön?
Ez sem szép, sőt kimondottan gonosz húzás volt, szerintem ezt senki sem vitatja.Bob_Marley írta:Tehát ha Neymar elmegy és kussol, de egyébként edzésre jár az gerinctelen, de ha Dembele NEM MEGY EDZÉSRE az milyen fain hozzáállás meg kierőszakolja, hogy mehessen? Utóbbi a totál gáz, lejjebb jól írta valaki, ő írt alá szerződést, kuss a neve.
Meg mi az hogy szinte térdeljen be a Liverpool, mert mi a Barcelona vagyunk (nem ez volt szó szerint írva, bocsánat)??? Ez mi???Múltkor hagyományokról volt szó, hát pont egy angol csapattal szemben ilyet mondani elég érdekes. Angolok már szinte akkor fociztak mikor a spanyolok még rakodtak fel Kolumbusz hajójára....Ez a ki ha én nem hozzáállás nagyon fura, semmivel nem vagyunk többek mint bárki más.
Én is azt mondom elhozzák, mert ez a terv, de felháborítónak tartom. És nem a játéktudásával van gond, már akkor beszélgettünk róla a francia topikban, hogy jó lehet mikor nyomott kb 2 meccset a Rennesben. De pont hogy aki látta, meg látja az tudhatja milyen nyers még, az ára viszont baromi borsos, én meg ebből a húsból nem kérnék.
Nekem meg nagyon is szimpi, legyen tökös és jelezze a szándekát hogy mit szeretne, pl: Bale ha jol emlekszem szinte az egész felkeszülest kihagyta mert fix volt hogy a madridba akar es fog menni, amire aug 31. Kerult sor..Cestus írta:Nekem sem szimpatikus, hogy Dembélé ennyire ficánkol. Viszont Neymar meg csak azért járt edzésre kötelességtudóan, mert még utoljára meg akarta fejni a klubbot, és nem akart semmi fennakadást ennek érdekében.Bob_Marley írta:Tehát ha Neymar elmegy és kussol, de egyébként edzésre jár az gerinctelen, de ha Dembele NEM MEGY EDZÉSRE az milyen fain hozzáállás meg kierőszakolja, hogy mehessen? Utóbbi a totál gáz, lejjebb jól írta valaki, ő írt alá szerződést, kuss a neve.
Nekem sem szimpatikus, hogy Dembélé ennyire ficánkol. Viszont Neymar meg csak azért járt edzésre kötelességtudóan, mert még utoljára meg akarta fejni a klubbot, és nem akart semmi fennakadást ennek érdekében.Bob_Marley írta:Tehát ha Neymar elmegy és kussol, de egyébként edzésre jár az gerinctelen, de ha Dembele NEM MEGY EDZÉSRE az milyen fain hozzáállás meg kierőszakolja, hogy mehessen? Utóbbi a totál gáz, lejjebb jól írta valaki, ő írt alá szerződést, kuss a neve.