Cestus írta:Sokat elmond a Fernándezékről, hogy itt vagyunk legalább 320 millióval a zsebünkben, mégis a rajongók már azt vizionálják, hogy Deulofeu lesz a kezdő balszélső, a középpályán meg majd valami fiatalokat erőltetünk és hátha szintet lépnek. Más csapat 320 millióból BL-esélyes csapatot épít
Pont ezért nehéz most a Barcelona helyzete. Elment Neymar, brutálisan sok pénze lett a klubnak, amit természetesen mindenki ki akar használni, mert tudják, hogy igazolnia KELL a Barcelonának. És ahogy telik az idő, ahogy egyre közelebb kerül augusztus 31., úgy lesz egyre sürgetőbb és úgy adhat egyre több pénzt a vezetőségetek egy-egy játékosért.
Ennyi pénzből - fű alatt, nem pedig ekkora nyilvánosságot kapva - más csapat lehet BL esélyes csapatot építene, de a Barcelona helyzete azért nem ilyen egyszerű most. Ezért érdekel, hogy mit fog lépni a vezetőségetek, hogy mivel próbálja meg helyrehozni a keretet.
Mert Neymar elment, oké, de ettől még ugyanúgy esélyes a Barcelona minden fronton. Elöl megvan a minőség Messi és Suarez személyében, a középpálya sem néz ki rosszul, ha Rakitic-Iniesta-Busquets rendelkezésre áll. Én pont azt látom, hogy a gálakezdő még mindig brutálisan erős, de a cseréktől nem dobok hátast.
Én legalábbis ezért olvasom most a fórumotokat (és szólok hozzá), mert kíváncsi vagyok, hogy ha Ti lennétek a vezetőség helyében, akkor kiket próbálnátok meg elhozni, elherdálnátok-e a pénzt, hogy valakit durván áron felül elhozzatok, vagy megpróbálnátok ismeretlenebb játékosokat megszerezni, hátha beválnak.
Valaki azt hiszem írta is már, hogy sokkal könnyebb lenne ez az egész átigazolási időszak, ha van 1-2 hete a klubnak, amikor házon belül már tudják, hogy Neymar lelép, de a nyilvánosság még nem.