Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
tatesz1990
Jugador del Barça

2017.08.11. 17:15:11

Legendinho írta: Tök jó, hogy tele vagyunk pénzzel, meg gazdaság így meg úgy, csak közben 5 éven belül, megyünk a kukába, ha ilyen irányba haladunk...
Nem tudom, hogy ezzel pontosan mire gondolsz, mert a klub egyáltalán nincs tele pénzzel és nincs gazdagság sem. Ha egy picit követed az FC Barcelonával kapcsolatos eseményeket (nem csak a labdarúgó-szakosztályt), akkor tudhatod, hogy több száz millió eurós adósságot görget maga előtt a klub, továbbá itt van ugye az Espai Barça projekt, ami szintén elég komoly pénzbe fog kerülni. Ezt mindet ki is kellene gazdálkodni!!!
Az én szememben a vezetőség hibája az, hogy évek óta becsődölnek az igazolások, vagy meg se valósulnak, de nem szabad 100 milliót adni egyetlen játékosért sem.
Korábban volt egy nagyon sikeres klubmodell, ami termelte a tehetséges fiatalokat, akik lehetőset is kaptak.. Vagy megragadtak a felnőtt csapatban, vagy volt annyi értékük, hogy pénzért lehetett eladni őket. Ez ma már nincs így, sajnos.. :cry: :evil:
Visca el Barca! =D>
Veidt_madridista
Madridista

2017.08.11. 17:11:29

visca el barca írta:
Veidt_madridista írta:RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html" target="_blank
ott van benne h a Mundotól vették át :D
Kép
Legendinho
Jugador del Barça

2017.08.11. 17:02:34

Akik tényleg minőséget hoznak azok pénzbe kerülnek. És többnyire a marketingértékük is magas.
Itt a pont. Az ilyen 30-40 millás Gomes féle igazolásoknak tényleg sok értelme van... Ez az olcsón veszünk valakit, aztán vagy beválik, vagy nem meg szép, és jó, csak épp nekünk ilyenre most nincs lehetőségünk... Most nincs a csapatban 9 csúcsformában, és top korban lévő világelit játékosunk, aki majd megoldja, aztán ha bejön a 30 millás Gomes akkor örülünk, ha nem, akk keresünk tovább...

Azt kellene megérteni, hogy jelenleg ott vagyunk, hogy vagy kiadjuk a 100 millákat a Suarez/Neymar féle emberekre, vagy veszünk abból a pénzből 3-4 Gomest, aztán pislogunk, meg a lelátóról fütyülünk, ha becserélik őket...

Nekünk, most elit kell, pont. Az elit pedig sosem olcsó.

Tök jó, hogy tele vagyunk pénzzel, meg gazdaság így meg úgy, csak közben 5 éven belül, megyünk a kukába, ha ilyen irányba haladunk...

A korrekt játékosok nekünk jelenleg nem opciók. Teljesen felesleges venni még 1 középszert, vagy veszünk elitet, vagy senkit, és így legalább a pénz megmarad.
Bartomeu, OUT NOW!
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.11. 16:59:09

Veidt_madridista írta:RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html" target="_blank
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2017.08.11. 16:51:25

BarcaMo írta:Erre a két emberre kidobunk majd 200+ millát. :lol: Azért ez kemény. Ha én lennék a vezetők helyében, akkor én Emre Mort és Mahrezt hoznám. Ők nem vészesek árban és egész korrekt kis focisták.
Szerintem ha újra a világ legjobb csapata akarunk lenni, akkor nem "egész korrekt" focistákat kéne hoznunk.

És szerintem sem kéne a pénzen ülni, mert ennél már csak feljebb fognak menni a piaci árak.

Én is jobban fel lennék háborodva az árakon, ha nem most, a szemünk előtt lett volna a klub 220 millával vastagabb. Ha Júniusban, úgy, hogy ez a Neymar sztori még sehol nincs, elverünk 250 millát két játékosra, én is fognám a fejem. De Így...

Amúgy meg kitörölhetjük vele, mert hiába hoz rekord nyereséget a klub (egy gyenge szezon után), ha nem fejlődik a keret. Tessék a zsebbe nyúlni a tavalyi ultragáz igazolások és szezon után. Ehelyett ott tartunk, hogy egy Liverpool megteheti azt, hogy körberöhög minket egy 90-100 millás ajánlat után, miközben teljes generációk nőttek fel azóta, hogy utoljára bajnokok lettek.
De ez is megbocsátható lenne, ha tele lennének a hírek azzal, hogy az utánpótlás csapataink oda-vissza verik a fél világot és jönnének a nagycsapatba a valóban tehetséges ifisták, de ők is menekülnek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.11. 16:50:56

Leginkább szerintem a Dortmund próbál ezzel a blöffel több pénzt kicsikarni.
Chino írta: Ha ezt nézzük akkor egy Ser drágább, mint mondjuk Dembelé vagy akár Coutinho. Egy Sr is lehozza azt és dobhatnánk ki 40-45 milliót. Lehet, hogy már többet is. Ennek fényében sajnos az a 120-130 millió nem is olyan sok, mint elsőre tűnik.
Én nem vagyok egy Seri fan. De szajkózhatod minden hsz-edben ezt a Seri-SR párhuzamot, akkor sincs a két játékos stílusának semmi köze egymáshoz. Seri mélységi irányító, SR nem az. Esetleg Samperben lehetne ez meg, ha megtartanánk (amit remélek).
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
kristop
Entrenador del Barça

2017.08.11. 16:50:01

es ha nem azt nezzuk ki mennyibe kerul, hanem azt, hogy egy mindenkeppen lelepo neymart becserelnenk egy dembele + coutinho parosra, az is nagyon rosszul hangzik? mert szerintem nem.

ja, igen, persze csak elmeletben, coutinhot szerintem tuti nem adjak
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater

2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Veidt_madridista
Madridista

2017.08.11. 16:46:34

RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.11. 16:42:24

SR-nek simán megadnám a lehetőséget, de Pacoékról nem tudom miért kéne lemondani, mindkettő fiatal még bőven és megvan a lehetőség bennük.

Fizetés meg valóban gond, de Arda-t pl el se engedném, hozzáállása valóban nem példaértékű, ezért talán mégis, de használni feltétlenül használható játékos, főleg Neymar helyén.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.11. 16:38:03

Bob_Marley írta: Nagyobb zsugori az ilyen ember mint más, mert pénzt csak pénzből lehet csinálni és minden eurónak megvan a hosszabb távú létjogosultsága. Ezért mondom én is, hogy semmi értelme elverni most az egész pénzt, mert egyhamar val. nem fogunk ennyit kapni.
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Pontosan annak az eurónak van hosszabb távú létjogosultsága, amit pl. Neymarért fizetnek. Így hogy már egy közepes vagy épp padmlegítő játékos is 60-80-ért megy el, mindenféle marketing nélkül az nem hozza vissza. Vagy éppen egy Oblak 100 millióért.
-
Bob_Marley írta:Cestus jól írta, bőven lenne más opció aztán hajtjuk ezt a két embert....És csillagászati összegért, RM tényleg jó példa, elmondták mennyit akar MBappé, oké. Csókolom és viszontlátásra.
Bőven lenne más opció, de jóval gyengébb és arányaiban drágább. Van akkor egy Deulofeu-Sr duó is, minek mást hozni. Hány ilyen játékost vettünk már akit te említesz, aztán már a negyedéért sem tudjuk eladni vagy megy kölcsönből-kölcsönbe. Umtiti bevált, de ki volt még ilyen akit olcsón sikerült megszerezni és sokat adott a csapatnak. Talán legutóbb Rakitic. És kik voltak akiket drágán vettünk és címekhez segítettek hozzá minket, és pénzt is termeltek? Suarez, Neymar félék. Jött egy Paco-Gomes duó, közel annyiért, mint Suarez. Melyik érte meg jobban?

Aki meg a kutyának se kell vagy magas a fizetési igénye nem lehet drágán elpasszolni (lsd. Arda) mert a kutyának sem kell. Ha lenne igény rá, ne félj jönnének a 40-50 milliós ajánlatok.

Akik tényleg minőséget hoznak azok pénzbe kerülnek. És többnyire a marketingértékük is magas. Dembelé viszont úgy-ahogy tudná pótolni a Neymar helyén maradt űrt, hosszútávra pedig könnyen baromi jó befektetés lehet.
A Real pedig lehet, hogy nagyon rosszul jár. Bár azért van különbség egy félszezonos 18 éves játékosért kiadni 180 milliót, plusz 12 milliós fizut, mint a Dembelé eset. Mondjuk az utóbbi aspektus lehet fontosabb. A fizetések jól ki vannak számolva, ebben nagyon előttünk járnak, egy 10-12 millió Mbappénak lavinát indíthat el. Viszont a Bale-Benzema páros harmatgyenge, eladták Moratát, aki sokat számított. Tavaly is, ha az utolsó 1-2 hónapra nem támad fel Cr simán bukhatták volna a bajnokságot és a Bl-t. Ha pedig még a sérülések is jönnek, még csehebbül állnak.

Ezzel eljutottunk oda, hogy az árak ennyire elszabadultak, az ár/érték arány méginkább. Egy közepes játékost is, ha meg akarsz szerezni ki kell nyitni a pénztárcát. Ha ezt nézzük akkor egy Ser drágább, mint mondjuk Dembelé vagy akár Coutinho. Egy Sr is lehozza azt és dobhatnánk ki 40-45 milliót. Lehet, hogy már többet is. Ennek fényében sajnos az a 120-130 millió nem is olyan sok, mint elsőre tűnik.
Forca Barca!!!!
Samper
Director del Fútbol

2017.08.11. 16:30:54

Dembelé + Coutinho pótolja Neymart és két posztot megold. Punktum. A szarakodással csak elúszhat az üzlet. Ami meg a sérülést és egyebeket illeti, mindez Neymarral is megtörténhet - beleértve a formahanyatlást is.
visca el barca
Presidente del Barça

2017.08.11. 16:27:01

LG írta:20 millió? :shock: Én kb. a duplájáról tudok.
ezek az adatok kb-ra fedik a valóságot, itt más klubokat is meg lehet nézni. 400.000 eurót kap heti szinten (nettó, külön fel is van tüntetve)

http://www.totalsportek.com/money/barce ... -salaries/" target="_blank
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2017.08.11. 16:39:13-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
BarcaMo
Barça B

2017.08.11. 16:13:12

Erre a két emberre kidobunk majd 200+ millát. :lol: Azért ez kemény. Ha én lennék a vezetők helyében, akkor én Emre Mort és Mahrezt hoznám. Ők nem vészesek árban és egész korrekt kis focisták.
Messithebest
Director del Fútbol

2017.08.11. 16:11:44

randomguy írta:Dembele wants to join Barça, but Dortmund have received an offer from Real Madrid with more money + a player included. [rac1]
Lol... akkor Bale megy Dortmundba? :lol: na nem baj legalabb Marconak lesz szobatarsa az orvosiban :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LG
Az Év fórumozója 2016

2017.08.11. 16:01:02

TripleH írta:Zseniális, hogy a spanyol csapatokat bárki megszívathatja a kiv. árakkal, de az olaj klubok és kínai befektetős kluboknál ilyen persze pont nincs, és úgy intenek be bárkinek ahogy akarnak. Vagy egyezményesen legyen mindenhol, vagy sehol, mert ez így nem lesz jó.
Érdekes módon a Realt nem szívatta meg senki. Különben nekünk is segítség kisebb csapatoktól igy igazolni, nem kell ezt túltolni. Ezt Bartóék cseszték el.
ne lepődj meg, messi 20-at kap, a mbappének a hírek szerint 18 nettó járna
20 millió? :shock: Én kb. a duplájáról tudok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.11. 15:50:45

MessiNeymarSuarez írta:

Most is bénázunk a 90+ 50 teve ajánlatokkal, mibe fáj adni inkább helyben 140-et?
Éhen hal a klub? Nem mindegy hogy most adjuk oda nekik, vagy majd ha játszott 30 meccset?
Nem korrekt egy vagy félmondatot kiemelni, de ezen megakadt a szemem, bocsánat. Ilyen butaságot ne írjunk már, vagy egyszerűen nem tudjuk átérezni a pénz súlyát. Rohadtul nem mindegy, hogy valami 90+50 opciókkal és igen lejátszott meccsel meg stb, vagy 140. Főleg mikor Coutinho nem bír egy szezont ki.....Meg nem a te pénzetek kijelentések.
Lehet személyeskedés lesz, elnézést, de te lennél az elsők között felháborodva, hogy minek kell délben meccset játszanunk meg miért az a stadion neve, hogy Rakunen.....És amíg a Barcelona a szurkolóké és nem magánkézben van, addig de a te pénzed meg a másik pénze is. Ez üzlet, s akik ott vannak val. jobban értenek hozzá, nincs olyan ember, aki 50 millió eurót kidob az ablakon. Se Khadafi se senki más. Pont ezért gazdagok, mert lehet kívülről nem érdekli őt se, csak közben neki kapcsolatépítésre van. PSG bekerül olyan körbe, ahonnan pl egy Khadafi profitál. Nagyobb zsugori az ilyen ember mint más, mert pénzt csak pénzből lehet csinálni és minden eurónak megvan a hosszabb távú létjogosultsága. Ezért mondom én is, hogy semmi értelme elverni most az egész pénzt, mert egyhamar val. nem fogunk ennyit kapni.

Cestus jól írta, bőven lenne más opció aztán hajtjuk ezt a két embert....És csillagászati összegért, RM tényleg jó példa, elmondták mennyit akar MBappé, oké. Csókolom és viszontlátásra.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.11. 15:35:48

Normandia írta:Valszeg egyedüli leszek ezzel, de egyiket sem hoznám. Ez a kapkodás csak a pénzt viszi és vannak kétségeim, hogy egy Dembele vagy Coutinho ér e 100 +, illetve adnának e annyit, hogy ez a herce-hurca megérné. Én mindenféleképpen lemondanék most róluk és mást hoznék, vagy senkit. Később fele áron megszerezhetők lesznek, ha pedig nem nyerünk semmit, hát így jártunk. A jövőt kellene építeni nem a jelent.
Sajnos nem úgy néz ki hogy erre fele haladna a piac...Ha 16 évesekért kapkodnak 40-50 milliókért, és 18 évesekért 100+-ért, akkor jövőre miért változna ezt?

De ez van sajnos el kell fogadni. Anno 30 millióból egy csúcs Ronaldinhot vehettünk, mostanság meg egy használható hátvéd drágábba kerül, de ugyanúgy a szponzori bevétel és egyebek is jelentősen nőttek.

Coutinho most lett 25, Dembelé 20, miért ne a jövőt építenénk velük?

Cestus
: ezért kéne gyorsan lezárni és nem bénázni , még a végén a RM tovább erősödik, mi meg nem tudunk senkit sem igazolni.,.
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.11. 15:33:18

randomguy írta:Dembele wants to join Barça, but Dortmund have received an offer from Real Madrid with more money + a player included. [rac1]
Azért erre kíváncsi leszek. A Dortmund nyilván a Madridnak adná, de Dembélének meg nálunk lenne tuti játéklehetősége.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
randomguy
Capitá del Barça

2017.08.11. 15:31:11

https://twitter.com/neurophate/status/8 ... 9641804804" target="_blank

A Liverpool pár éve eljátszotta ugyanezt Torressal is. A végén csak eladták.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.11. 15:28:18

Valszeg egyedüli leszek ezzel, de egyiket sem hoznám. Ez a kapkodás csak a pénzt viszi és vannak kétségeim, hogy egy Dembele vagy Coutinho ér e 100 +, illetve adnának e annyit, hogy ez a herce-hurca megérné. Én mindenféleképpen lemondanék most róluk és mást hoznék, vagy senkit. Később fele áron megszerezhetők lesznek, ha pedig nem nyerünk semmit, hát így jártunk. A jövőt kellene építeni nem a jelent.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
etooka9
Capitá del Barça

2017.08.11. 15:25:27

@_pauljoyce 24 minutes ago
Liverpool have rejected Coutinho’s transfer request. FSG statement still holds.
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.11. 15:23:29

Feast4 írta:Az igazság az ha tárgyilagosak akarunk lenni hogy valami nagyon beleszállt a palacsintába.
-Elhoztuk Semendot aki barátságos meccseken mondjuk biztató volt, de ennyi egyenlőre. Messzemenő következtetéseket nem kell levonni.
-Visszahoztuk Dulit aki jelen állás szerint kezdő lesz. #-o
-Megpróbáltuk megvenni Verrattit, erre nemhogy ez sikerült volna, hanem a PSG ütött rajtunk egy olyat pénz ide pénz oda, hogy a vezetőséget totál meglőtte.
-Coutinho volt a következő, de a Poolról simán lepattantunk. Hozzá kell tenni mindkét klubb tulaja olyan kő gazdag, hogy ha a világ pénzét ajánlanánk se mennének bele a transferbe.
-Aztán Dembelé. Tökölődünk itt 90 plusz három kavics, meg két ifi, meg öt edző, meg két tucat labdás ajánlatokkal, holott mindneki tudja, hogy a PSG televerte a csapatot lóvéval 130 alatt nem adják ide.

Aztán van egy Iniestánk aki a heti 2x90 percet már marhára nem bírja. Van egy Rakiticünk és egy Busquetsünk és hozzájuk jön az igen veretes SR, Rafhina, DS, Gomes sorunk.

Arda, Douglas, Vermaelen, Munir átadón akik a kutyának sem kellenek és úgy hogy van legalább 4-5 ember meg a csapaton a kezdőben minimum két lyuk az edzőnk első kérése Martinez volt aki bár szerintem tök fölösleges egyből le lett ejtve, szóval Roberték megint nagyon hallgatnak a mester szavára. =D> :mrgreen:

Augusztus 11.-e van. 4 napot adok amikor fog jönni az első hír Oxlade-Chamberlain, tökéletes lenne Neymar helyére és Iniestát simá tudja majd pótolni Daniel Parejo, vagy Aaron Ramsey, de amúgy Orellana is tök jó szélen. :mrgreen: És az a baj, hogy ezen most még röhögünk, de ez el fog jönni.

Valami nagyon félre ment itt évekkel ezelőtt és most vagyunk kb. a leves sűrűjében. :roll:

Örülök hogy nem csak én vagyok elégedetlen hetek óta...Könnyű azt mondani hogy itt van Vallverde, és hogy biztos Lucho hibája volt minden tavaly, de attól még hogy Valverde az edző, Iniesta nem lesz hirtelen 23 éves, és Gomes sem fog felgyorsulni fejben...

Most is bénázunk a 90+ 50 teve ajánlatokkal, mibe fáj adni inkább helyben 140-et?
Éhen hal a klub? Nem mindegy hogy most adjuk oda nekik, vagy majd ha játszott 30 meccset?

Egyesek szerint ők néznek hülyének minket, inkább fordítva...Mi elengednénk fillérekért egy fontos játékost olyannak, akiről tudjuk hogy a 6-szorosát is simán kifizetné?

Ezért kéne le csapni egy összegbe a pénzt, és lezárni és menni a következő igazolás után, hátha sikerül értelmes Iniesta pótlást szerezni...Van cirka 300+ milliónk nem kéne garasoskodni mert kifutunk az időből.

Az egész vezetőség problémás, kezdve az emberfigyelőkkel..Ahogy valaki írta, B-be miért nem igazolunk olyan játékosokat fillérekért, mint az a 21 éves srác aki láthatóan keményen tolja?
Gumbaukból nem lesz világklasszis..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2017.08.11. 15:26:30-kor.
Chino
Llegenda del Barça

2017.08.11. 15:21:16

Azért elég durvák ezek a kiskapuk, gyakorlatilag semmi értelme az FFP-nek. A PSG elvitte Neymart 222 millióért, most meg szemrebbenés nélkül odadob 180 milliót Mbapéért. És akkor még lehet, hogy ott lesz az Oblak-transzfer. Ja és előtte már 16 milliót kiperkáltak a Socinak is. Játékos pedig nem is ment el, ha jól tudom.
Eddig bőven többet költöttek, mint 400 millió, ha még megy Oblak is pláne. Szomorú, hogy egy ember ennyire meg tudja változtatni az egész világ futballját. Eddig is ment a sírás, hogy a kiscsapatok el vannak lehetetlenítve, de most már a nagyobb klubok is lassan kiesnek a versenyből. Marad 2-3 olyan csapat, aki tud igazolni.
És a legszomorúbb, hogy azt se lehet mondani, hogy nem gond majd az utánpótlásból jönnek ki tehetségek. De ha belőlük jó játékosok lesznek uyanúgy megszerzik őket, olyan szerződést tesznek eléjük, amire nem mondanak nemet. Ha egy PSG-be 3-4 szeresét kaphatják hülyék lennének maradni. Lásd Mbappét. A Real nagyon akarta, ami nagy csapat, minden címre esélyes, de egy 12 milliós fizut nem fognak állni.
Nagyon ritka az olyan játékos, mint például Robi. Inkább örüljünk, hogy nem Messire repültek rá, mert 250 aprópénz nekik érte. Mondjuk azért itt is elég jól keres, de biztos rá tudtak volna ígérni.

És emiatt kerül egy Dembelé 130-140-be. Nyár elején egy százasért szerintem a Dortmund a repjegyét is fizette volna.
Én nem akarok rosszat pl. Mbappének, de azért egy 18 éves fél-egy szezonos játékos, viszont valahol a szívem mélyén azt kívánom, hogy bukja a párizsi kalandot vagy éppen Neymar sértődjön be, hogy a francia miatt nem lesz akkora hype-ja és teljhatalma, mint azt ígérték neki.
Én mindenesetre nagyon valószínűnek tartom, de legalábbis remélem, hogy a PSG megmarad kakasnak a szemétdombon Franciaországban és a Bl közelébe sem kerül. Nem lehetetlen, a Citynek is iszonyat bivaly kerete van, ráadásul egy jobb edzője is, mégis elmaradnak a sikerek, még a bajnokságban is.

Két-három hete még én is úgy gondoltam, hogy 130-140 milliót egy Dembeléért nehogy kiadjunk, de most látszik, hogy ez a realitáshoz közelít, főleg azt figyelembe véve, hogy milyen helyzetben vagyunk és mit nyerhetünk vele.
Forca Barca!!!!
recrea
Llegenda del Barça

2017.08.11. 15:18:48

visca el barca írta:
az öreg bepánikolt h mbappé nem megy hozzájuk :lol: ők is azt hiszik mint mi, hogy mindenkinek a real/barca az álmai klubja...

mondjuk az elég komoly h a kis takony mbappé gyerek olyan fizetést fog kapni nettóban mint itt messi...
Mert Messi 12 milliót keres nettóban? Meglepődnék...
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.11. 15:10:30

Cestus írta:https://twitter.com/MelissaReddy_/statu ... 6877855744

Na úgy néz ki, nem kamu Coutinho átigazolási kérelme.
Nemtom, de ez a csaj nem rossz amugy ugyhogy be is kovetem :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Válasz küldése