Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem tudom, hogy ezzel pontosan mire gondolsz, mert a klub egyáltalán nincs tele pénzzel és nincs gazdagság sem. Ha egy picit követed az FC Barcelonával kapcsolatos eseményeket (nem csak a labdarúgó-szakosztályt), akkor tudhatod, hogy több száz millió eurós adósságot görget maga előtt a klub, továbbá itt van ugye az Espai Barça projekt, ami szintén elég komoly pénzbe fog kerülni. Ezt mindet ki is kellene gazdálkodni!!!Legendinho írta: Tök jó, hogy tele vagyunk pénzzel, meg gazdaság így meg úgy, csak közben 5 éven belül, megyünk a kukába, ha ilyen irányba haladunk...
ott van benne h a Mundotól vették átvisca el barca írta:https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html" target="_blankVeidt_madridista írta:RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
Itt a pont. Az ilyen 30-40 millás Gomes féle igazolásoknak tényleg sok értelme van... Ez az olcsón veszünk valakit, aztán vagy beválik, vagy nem meg szép, és jó, csak épp nekünk ilyenre most nincs lehetőségünk... Most nincs a csapatban 9 csúcsformában, és top korban lévő világelit játékosunk, aki majd megoldja, aztán ha bejön a 30 millás Gomes akkor örülünk, ha nem, akk keresünk tovább...Akik tényleg minőséget hoznak azok pénzbe kerülnek. És többnyire a marketingértékük is magas.
https://en.as.com/en/2017/08/10/footbal ... 0.amp.html" target="_blankVeidt_madridista írta:RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
Szerintem ha újra a világ legjobb csapata akarunk lenni, akkor nem "egész korrekt" focistákat kéne hoznunk.BarcaMo írta:Erre a két emberre kidobunk majd 200+ millát.Azért ez kemény. Ha én lennék a vezetők helyében, akkor én Emre Mort és Mahrezt hoznám. Ők nem vészesek árban és egész korrekt kis focisták.
Leginkább szerintem a Dortmund próbál ezzel a blöffel több pénzt kicsikarni.Veidt_madridista írta:RM-nel egyaltalan nincs kepben Dembele, csak katalanok irtak errol.
Én nem vagyok egy Seri fan. De szajkózhatod minden hsz-edben ezt a Seri-SR párhuzamot, akkor sincs a két játékos stílusának semmi köze egymáshoz. Seri mélységi irányító, SR nem az. Esetleg Samperben lehetne ez meg, ha megtartanánk (amit remélek).Chino írta: Ha ezt nézzük akkor egy Ser drágább, mint mondjuk Dembelé vagy akár Coutinho. Egy Sr is lehozza azt és dobhatnánk ki 40-45 milliót. Lehet, hogy már többet is. Ennek fényében sajnos az a 120-130 millió nem is olyan sok, mint elsőre tűnik.
Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Pontosan annak az eurónak van hosszabb távú létjogosultsága, amit pl. Neymarért fizetnek. Így hogy már egy közepes vagy épp padmlegítő játékos is 60-80-ért megy el, mindenféle marketing nélkül az nem hozza vissza. Vagy éppen egy Oblak 100 millióért.Bob_Marley írta: Nagyobb zsugori az ilyen ember mint más, mert pénzt csak pénzből lehet csinálni és minden eurónak megvan a hosszabb távú létjogosultsága. Ezért mondom én is, hogy semmi értelme elverni most az egész pénzt, mert egyhamar val. nem fogunk ennyit kapni.
Bőven lenne más opció, de jóval gyengébb és arányaiban drágább. Van akkor egy Deulofeu-Sr duó is, minek mást hozni. Hány ilyen játékost vettünk már akit te említesz, aztán már a negyedéért sem tudjuk eladni vagy megy kölcsönből-kölcsönbe. Umtiti bevált, de ki volt még ilyen akit olcsón sikerült megszerezni és sokat adott a csapatnak. Talán legutóbb Rakitic. És kik voltak akiket drágán vettünk és címekhez segítettek hozzá minket, és pénzt is termeltek? Suarez, Neymar félék. Jött egy Paco-Gomes duó, közel annyiért, mint Suarez. Melyik érte meg jobban?Bob_Marley írta:Cestus jól írta, bőven lenne más opció aztán hajtjuk ezt a két embert....És csillagászati összegért, RM tényleg jó példa, elmondták mennyit akar MBappé, oké. Csókolom és viszontlátásra.
ezek az adatok kb-ra fedik a valóságot, itt más klubokat is meg lehet nézni. 400.000 eurót kap heti szinten (nettó, külön fel is van tüntetve)LG írta:20 millió?Én kb. a duplájáról tudok.
Lol... akkor Bale megy Dortmundba?randomguy írta:Dembele wants to join Barça, but Dortmund have received an offer from Real Madrid with more money + a player included. [rac1]
Érdekes módon a Realt nem szívatta meg senki. Különben nekünk is segítség kisebb csapatoktól igy igazolni, nem kell ezt túltolni. Ezt Bartóék cseszték el.TripleH írta:Zseniális, hogy a spanyol csapatokat bárki megszívathatja a kiv. árakkal, de az olaj klubok és kínai befektetős kluboknál ilyen persze pont nincs, és úgy intenek be bárkinek ahogy akarnak. Vagy egyezményesen legyen mindenhol, vagy sehol, mert ez így nem lesz jó.
20 millió?ne lepődj meg, messi 20-at kap, a mbappének a hírek szerint 18 nettó járna
Nem korrekt egy vagy félmondatot kiemelni, de ezen megakadt a szemem, bocsánat. Ilyen butaságot ne írjunk már, vagy egyszerűen nem tudjuk átérezni a pénz súlyát. Rohadtul nem mindegy, hogy valami 90+50 opciókkal és igen lejátszott meccsel meg stb, vagy 140. Főleg mikor Coutinho nem bír egy szezont ki.....Meg nem a te pénzetek kijelentések.MessiNeymarSuarez írta:
Most is bénázunk a 90+ 50 teve ajánlatokkal, mibe fáj adni inkább helyben 140-et?
Éhen hal a klub? Nem mindegy hogy most adjuk oda nekik, vagy majd ha játszott 30 meccset?
Sajnos nem úgy néz ki hogy erre fele haladna a piac...Ha 16 évesekért kapkodnak 40-50 milliókért, és 18 évesekért 100+-ért, akkor jövőre miért változna ezt?Normandia írta:Valszeg egyedüli leszek ezzel, de egyiket sem hoznám. Ez a kapkodás csak a pénzt viszi és vannak kétségeim, hogy egy Dembele vagy Coutinho ér e 100 +, illetve adnának e annyit, hogy ez a herce-hurca megérné. Én mindenféleképpen lemondanék most róluk és mást hoznék, vagy senkit. Később fele áron megszerezhetők lesznek, ha pedig nem nyerünk semmit, hát így jártunk. A jövőt kellene építeni nem a jelent.
Azért erre kíváncsi leszek. A Dortmund nyilván a Madridnak adná, de Dembélének meg nálunk lenne tuti játéklehetősége.randomguy írta:Dembele wants to join Barça, but Dortmund have received an offer from Real Madrid with more money + a player included. [rac1]
Feast4 írta:Az igazság az ha tárgyilagosak akarunk lenni hogy valami nagyon beleszállt a palacsintába.
-Elhoztuk Semendot aki barátságos meccseken mondjuk biztató volt, de ennyi egyenlőre. Messzemenő következtetéseket nem kell levonni.
-Visszahoztuk Dulit aki jelen állás szerint kezdő lesz.![]()
-Megpróbáltuk megvenni Verrattit, erre nemhogy ez sikerült volna, hanem a PSG ütött rajtunk egy olyat pénz ide pénz oda, hogy a vezetőséget totál meglőtte.
-Coutinho volt a következő, de a Poolról simán lepattantunk. Hozzá kell tenni mindkét klubb tulaja olyan kő gazdag, hogy ha a világ pénzét ajánlanánk se mennének bele a transferbe.
-Aztán Dembelé. Tökölődünk itt 90 plusz három kavics, meg két ifi, meg öt edző, meg két tucat labdás ajánlatokkal, holott mindneki tudja, hogy a PSG televerte a csapatot lóvéval 130 alatt nem adják ide.
Aztán van egy Iniestánk aki a heti 2x90 percet már marhára nem bírja. Van egy Rakiticünk és egy Busquetsünk és hozzájuk jön az igen veretes SR, Rafhina, DS, Gomes sorunk.
Arda, Douglas, Vermaelen, Munir átadón akik a kutyának sem kellenek és úgy hogy van legalább 4-5 ember meg a csapaton a kezdőben minimum két lyuk az edzőnk első kérése Martinez volt aki bár szerintem tök fölösleges egyből le lett ejtve, szóval Roberték megint nagyon hallgatnak a mester szavára.![]()
![]()
Augusztus 11.-e van. 4 napot adok amikor fog jönni az első hír Oxlade-Chamberlain, tökéletes lenne Neymar helyére és Iniestát simá tudja majd pótolni Daniel Parejo, vagy Aaron Ramsey, de amúgy Orellana is tök jó szélen.És az a baj, hogy ezen most még röhögünk, de ez el fog jönni.
Valami nagyon félre ment itt évekkel ezelőtt és most vagyunk kb. a leves sűrűjében.
Mert Messi 12 milliót keres nettóban? Meglepődnék...visca el barca írta:az öreg bepánikolt h mbappé nem megy hozzájukrandomguy írta:Dembele wants to join Barça, but Dortmund have received an offer from Real Madrid with more money + a player included. [rac1]ők is azt hiszik mint mi, hogy mindenkinek a real/barca az álmai klubja...
mondjuk az elég komoly h a kis takony mbappé gyerek olyan fizetést fog kapni nettóban mint itt messi...
Nemtom, de ez a csaj nem rossz amugy ugyhogy be is kovetemCestus írta:https://twitter.com/MelissaReddy_/statu ... 6877855744
Na úgy néz ki, nem kamu Coutinho átigazolási kérelme.