Az kb masfel Neymar lenne.Cestus írta:Coutinhora és Dembélére most kellene lecsapni a hétvégén, amíg ilyen erősen lázadnak. Visszautasíthatatlan ajánlatot kell tenni a két klubnak.

Az kb masfel Neymar lenne.Cestus írta:Coutinhora és Dembélére most kellene lecsapni a hétvégén, amíg ilyen erősen lázadnak. Visszautasíthatatlan ajánlatot kell tenni a két klubnak.
Nem leszünk mindig toppon ezt lehet fogadni, es nem kellennek mindig sztárok ez is ok..Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Valaki korabban irta, hogy a vegen meg visszacsuszunk az Arsenal szintjere... szamomra ez abszolut nem katasztrofa. Izgalmas, kuzdelmes meccsek, es a divatszurkolok 90%-a lelepne.
Ez szép és jó lenne, de akkor ne hozzunk már Gomes, Packo és Arda féléket... Adjuk oda saját fiataljainknak ezeket a játékperceket..Stoichkov írta:En vagyok az egyetlen itt aki nem banja ha meglevo jatekosokbol, fiatalokbol epitkezunk es kuzdunk az eredmenyekert inkabb mint megprobaljuk erovel, penze megoldani nagy nevekkel?
Valaki korabban irta, hogy a vegen meg visszacsuszunk az Arsenal szintjere... szamomra ez abszolut nem katasztrofa. Izgalmas, kuzdelmes meccsek, es a divatszurkolok 90%-a lelepne.
Jelenleg ott tartunk a Seri-ügyben, hogy szóltunk neki, hogy várja meg az ajánlatunkat (egyébként is ezt tesziLG írta:Korábban jöttek róla hírek, tehát úgy gondolom, vmilyen szinten képben van, és talán a Coutinho ügy lezárásával valós célpont is lehet. Én nem nagyon ismerem, de miután még Xavi is elismerően nyilatkozik róla, azt gondolom egy próbát simán megérne, főleg, hogy a mai árak és a jelenlegi anyagi helyzetünk függvényében szinte azt mondom kis pénzért elhozható.pep71 írta:Ezt a Seri-t figyelik a Barca a megfigyelői vagy sportigazgatója vagy csak bedobta valamelyik újságíró? neki legalább normális kivásárlási ára van..talán őt le is tudná igazolni ez a vezetőség![]()
Korábban jöttek róla hírek, tehát úgy gondolom, vmilyen szinten képben van, és talán a Coutinho ügy lezárásával valós célpont is lehet. Én nem nagyon ismerem, de miután még Xavi is elismerően nyilatkozik róla, azt gondolom egy próbát simán megérne, főleg, hogy a mai árak és a jelenlegi anyagi helyzetünk függvényében szinte azt mondom kis pénzért elhozható.pep71 írta:Ezt a Seri-t figyelik a Barca a megfigyelői vagy sportigazgatója vagy csak bedobta valamelyik újságíró? neki legalább normális kivásárlási ára van..talán őt le is tudná igazolni ez a vezetőség![]()
Az a legkevesebb,itt az ár a lényeg sajnos.MQuCsabi írta:Plusz ugye aláirták a szerződésüket nem olyan régen jelenlegi csapataikkal..
Szóról szóra adom!!!! Lehet itt Gomes féléket igazolni "árérték arányban", de akkor ne lepődjünk meg, hogy Arsenal szintre esünk.visca el barca írta:
arra meg h semmi szükség orbitálisan sok gólt nem tudok mit mondani. a focit gólra játsszák. továbbra sem értem, hogy majd csapatszinten ki fogja pótolni azt az 50 gólpontot. még ha messi meg lajos turbóba kapcsol, akkor is -30-ban vagyunk.
de mind1, ámítsátok magatokat, aztán majd jön a valóság, megint egyemberes csapat leszünk.
Ha már Palesz bízik benne, akkor én is bizakodó vagyok.palesz77 írta:Liverpool-hoz a lehető legközelebb álló újságíró.
Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.
Nem vetted észre, de rögtön utána én is írtam:palesz77 írta: Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.
Tromort77 írta:
Azóta James Pearce is lehozta.
Nem hittem eddig ebben a Coutinho üzletben, de így azárt már mindjárt más a helyzet.
Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.Tromort77 írta:Melissa Reddy:
I've been told it is "not true" that Phil Coutinho has handed in a transfer request
#LFC
Liverpool-hoz a lehető legközelebb álló újságíró.
Remelen en is hogy őt mindenképp hozzuk aproert....szerintem komoly stabilitást es dinamikát is adna egyben a középpályanak nekem kicsit olyan XaviEssien hibridnek tűnik. Ha a brazil nem jön Iniestat morfiumon kell tartani tavaszigrikko írta:Nézem a Nice meccsét és azt kell, hogy mondjam Seri-ért gyorsan el kell menni és letenni a pénzt érte. Megy mint a mérgezett egér, jó passzokat oszt. Jól látja be a pályát és olvassa a játékot.
Azért akkor rendesen felkavartuk az állóvizet a Liverpoolnál.visca el barca írta:Philippe Coutinho is disappointed by the behavior of Jürgen Klopp, who did not let him go to Barça. [@SkySportsNews]
Elvileg a Nice le akarja játszani a kétfordulós BL-selejtezőt a Napolival, és csak utána akarnak vele kapcsolatban tárgyalásokba bocsátkozni.rikko írta:Nézem a Nice meccsét és azt kell, hogy mondjam Seri-ért gyorsan el kell menni és letenni a pénzt érte. Megy mint a mérgezett egér, jó passzokat oszt. Jól látja be a pályát és olvassa a játékot.