Az a legkevesebb,itt az ár a lényeg sajnos.MQuCsabi írta:Plusz ugye aláirták a szerződésüket nem olyan régen jelenlegi csapataikkal..
Szóról szóra adom!!!! Lehet itt Gomes féléket igazolni "árérték arányban", de akkor ne lepődjünk meg, hogy Arsenal szintre esünk.visca el barca írta:
arra meg h semmi szükség orbitálisan sok gólt nem tudok mit mondani. a focit gólra játsszák. továbbra sem értem, hogy majd csapatszinten ki fogja pótolni azt az 50 gólpontot. még ha messi meg lajos turbóba kapcsol, akkor is -30-ban vagyunk.
de mind1, ámítsátok magatokat, aztán majd jön a valóság, megint egyemberes csapat leszünk.
Ha már Palesz bízik benne, akkor én is bizakodó vagyok.palesz77 írta:Liverpool-hoz a lehető legközelebb álló újságíró.
Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.
Nem vetted észre, de rögtön utána én is írtam:palesz77 írta: Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.
Tromort77 írta:
Azóta James Pearce is lehozta.
Nem hittem eddig ebben a Coutinho üzletben, de így azárt már mindjárt más a helyzet.
Azóta már ő is azt írta, hogy igaz. Érdekes, eddig egyáltalán nem hittem a transzferben, de így még akár létre is jöhet.Tromort77 írta:Melissa Reddy:
I've been told it is "not true" that Phil Coutinho has handed in a transfer request
#LFC
Liverpool-hoz a lehető legközelebb álló újságíró.
Remelen en is hogy őt mindenképp hozzuk aproert....szerintem komoly stabilitást es dinamikát is adna egyben a középpályanak nekem kicsit olyan XaviEssien hibridnek tűnik. Ha a brazil nem jön Iniestat morfiumon kell tartani tavaszigrikko írta:Nézem a Nice meccsét és azt kell, hogy mondjam Seri-ért gyorsan el kell menni és letenni a pénzt érte. Megy mint a mérgezett egér, jó passzokat oszt. Jól látja be a pályát és olvassa a játékot.
Azért akkor rendesen felkavartuk az állóvizet a Liverpoolnál.visca el barca írta:Philippe Coutinho is disappointed by the behavior of Jürgen Klopp, who did not let him go to Barça. [@SkySportsNews]
Elvileg a Nice le akarja játszani a kétfordulós BL-selejtezőt a Napolival, és csak utána akarnak vele kapcsolatban tárgyalásokba bocsátkozni.rikko írta:Nézem a Nice meccsét és azt kell, hogy mondjam Seri-ért gyorsan el kell menni és letenni a pénzt érte. Megy mint a mérgezett egér, jó passzokat oszt. Jól látja be a pályát és olvassa a játékot.
Az biztos, hogy Allegri jobb edző. Szívesen láttam volna nálunk is.visca el barca írta:
allegri 100x jobb edző mint LE valaha is lesz, lazán lemeccselte oda-vissza.
a második kérdésed meg kb annyit jelent, hogy semennyit. ha egy góllal kevesebbet kapunk mi vagyunk a bajnokok.
arra meg h semmi szükség orbitálisan sok gólt nem tudok mit mondani. a focit gólra játsszák. továbbra sem értem, hogy majd csapatszinten ki fogja pótolni azt az 50 gólpontot. még ha messi meg lajos turbóba kapcsol, akkor is -30-ban vagyunk.
de mind1, ámítsátok magatokat, aztán majd jön a valóság, megint egyemberes csapat leszünk.
Nos az a baj, hogy a Barcában lassan Messi a mindenes mondhatjuk, hogy mostmár a csapatkapitány is. Ha láttál tavaly Barca meccseket akkor tudhatod, hogy ez már rég nem a Pep féle focit játszó csapat. Lassan semmiben nem vagyunk jobbak az ellenfeleknél. A labdabirtokás is elkezdett csökkenni. Ami megvan még a sok passzos játék, amikor értelmetlenül keresik egymást a labdával. Vagyis a jelenlegi helyzetben, képzett játékosokra van szükség, hogy ott maradjunk a szinten.SzaSa13 írta:Kövezzetek meg, de én nem igazolnék senkit. Megnézném, hogy az új edző mit kezdene a jelenlegi kerettel, szétnézne esetleg az utánpótlásban is, illetve a visszatérő fiatal csatárainkat megpróbálnám beépíteni a sztárok mellé. Le kellene ülni a csapatkapitányokkal, kikérni a véleményüket, hogy látnak e valakiben annyit, hogy érdemes legyen vele foglalkozni. Az egész úgyis azon áll, vagy bukik, hogy a jelenlegi öreg rókák kivel akarnak együtt játszani. Volt edzőként az volt a tapasztalatom, hogy sokszor ez többet nyomott a latba, mint bármi más. Nem gondolom, hogy túl sok pénzt kellene most kényszerből elkölteni. Ki kell várni fél évet, addig rendbe rakni az öltözői morált, feltérképezni a helyi erőket, megfelelő versenyhelyzet és "lehetőség" megteremtésével. Vissza kell térnünk a korábbi filozófiához, ne kezdjünk el versenyezni pénzköltésben az arab, orosz, kínai tulajdonú klubokkal. A türelem most nagyon fontos lenne mindenki részéről, illetve meneszteni kellene a mostani vezetést. Sajnos hiteltelenné váltak, nincs helyük egy ilyen múltú klub élén.
a kicker szerint a bvb-nál az odaigazoláskor megígérték neki, ha top klub keresi, elengedik, ezért feszült be ennyire a gyerek.LG írta:de azt nem szeretném, hogy úgy jönne el, hogy szembeköpi a Dortmund
allegri 100x jobb edző mint LE valaha is lesz, lazán lemeccselte oda-vissza.crixus írta:...
A töröknek közel sem sikerült olyan jól a bemutatkozó szezonja, nem is lett meghatározó játékosuk. Pedig ő is nagy tehetség, csak még Dembeléhez képest is nagyon csiszolatlan, és fizikailag is sokat kéne erősödnie. De a mozgása nem tetszik, kicsit Messis.barca0417 írta:mondjuk az is érdekes, hogy a másik szuper tehetségét meg simán elengedi a Dortmund. Emre Mor ügyében elég gyorsan megegyeztek az Interrel. Valami ügynöki díjon megy még a vita.
forrás: Sky Sports, Di Marzio
mindenki a Barcát szívatja úgy látom.