Mi játszódhat le Bartoék fejében tegnap? Megnézik Serit, akiért 40-ért fixen lehet hozni, és tegnap is jól játszott, erre" áhh túl kockázatos, inkább hozzunk egy kiégett pénzért levezető 29 éves brazilt ugyanennyiért"?!

Na igazad volt, kellett ezzel poénkodnomMessiNeymarSuarez írta:BREAKING: Barcelona are on the verge of completing the signing of Paulinho from Guangzhou Evergrande for £36.5m.
Daily Mail, Mirror
pfffffff![]()
![]()
Végülis inkább vegyünk Gomes-Arda-Paulinho-Paco 4-est cirka 180 millióért, mert ugye Coutinhoért vagy Dembeléért ez az összeg "túlárazott"
Matematikailag megvalósítható, hogy mindhárom itt játsszon: Coutinho 150, Dembélé 120+30, Seri 40, összesen 310 milliót kell most fizetni (ennyi pénzünk elvileg van most). Elég horror összeg, de a három játékos így hozható.Messias2 írta:Én abban reménykedem, hogy mind3-t elhozzuk, valamint Ardát és AG-t elpasszoljuk.
Aztán lehet elhozzuk Paulinhot.
Ha ez igaz, én falnak megyek.Barça have signed Paulinho from Guangzhou Evergrande for £36.5m. [Daily Mail]
Hivatalosan hátsérülése/fájdalma van. Lehet, hogy csak kamuzik, de ebből nem szabad nagy következtetéseket levonni.hdavid írta:Coutinho nincs keretbe se úgy hogy 90% hogy érkezik szerintem
"""""sérült""""" (ami lehet h igaz)hdavid írta:Coutinho nincs keretbe se úgy hogy 90% hogy érkezik szerintem
hát meg akkor volt egy csúcs iniesta-xavi kp, meg egy Puyol a védelemben, meg top Alves a jobbon.davi10 írta:Azért 2013-ban kicsit másak voltak az erőviszonyok. A Realnak nem volt ilyen bomba csapata, és az Atletico se volt ennyire a toppon.Leon írta:Nem értem itt ezt a nagy siránkozást, a legtöbben úgy csinálnak mintha a Messi-Neymar-Suarez mindhárom tagja lelépett volna....![]()
Lettünk mi pontrekorder bajnokok 2013ban úgy hogy csak egy épkézláb emberünk volt Messi személyében két fogalmatlan kutyaütővel (Alexis-Pedro) az oldalán.
Vezet is 1-0-ra a Watfordpep71 írta:Coutinho nincs a keretben sem a watford ellen...
Nem nézegetnek ők semmilyen fórumot, épp szürcsölgetik a koktéljukat a Kanári-szigetekenMessiNeymarSuarez írta:Óvatosan, nehogy felnézzenek Bartoék a fórumra és pont ezt lássák meg...Cestus írta:
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?
visca el barca írta:az az igazság ha választani kellene dembele és coutinho között inkább előbbit hoznám, rá most 1000x nagyobb szükség van mint a brazilra. középpályára vagyunk elegen, ernő bácsi majdcsak kitalál vmit. a brazil helyett elhoznám serit, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha utóbbi, akkor jövőre ismét meg lehet próbálni coutinhot. talán ez tűnne most a legésszerűbb megoldásnak és akkor nem kellene elvernünk 250 milliót, """"csak"""" 150-et.
Óvatosan, nehogy felnézzenek Bartoék a fórumra és pont ezt lássák meg...Cestus írta:
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?
Gondolod, hogy nem viccnek szántam?Samper írta:Épp ellenkezőleg! Meg ne lássam Paulinhot a Barcaban!
Seri nagyot ment tegnap, de azért remélem, inkább Paulinhot hozzuk helyetteCestus írta:]Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink
Azért 2013-ban kicsit másak voltak az erőviszonyok. A Realnak nem volt ilyen bomba csapata, és az Atletico se volt ennyire a toppon.Leon írta:Nem értem itt ezt a nagy siránkozást, a legtöbben úgy csinálnak mintha a Messi-Neymar-Suarez mindhárom tagja lelépett volna....![]()
Lettünk mi pontrekorder bajnokok 2013ban úgy hogy csak egy épkézláb emberünk volt Messi személyében két fogalmatlan kutyaütővel (Alexis-Pedro) az oldalán.
Ez szép és jó, de Deulofeu-n kívül ezek a játékosok kb. 10 éve már az első csapatnál vannak.Nero. írta:Ha senki nem sérül meg, akkor holnap a Real ellen 6 saját nevelés lesz a kezdőben (Pique, Alba, Busquets, Iniesta, Messi, Deulofeu) és Roberto is biztosan jatszani fog par percet.
Mondjatok nekem egy top 25os európai klubot ahol ennyi saját nevelés lép pályára a legerősebb ellenfél ellen.
Valaki írta pár napja, hogy inkább most verjük el az összes pénzt, amíg van értéke. Jövőre a VB után mégjobban felmennek az árak, pláne Coutinhoé, aki valószínűleg egy tarolós Brazil válogatott oszlopos tagjaként komoly figyelmet fog kapni.visca el barca írta:az az igazság ha választani kellene dembele és coutinho között inkább előbbit hoznám, rá most 1000x nagyobb szükség van mint a brazilra. középpályára vagyunk elegen, ernő bácsi majdcsak kitalál vmit. a brazil elhoznám serit, aztán vagy jó lesz, vagy nem, ha utóbbi, akkor jövőre ismét meg lehet próbálni coutinhot. talán ez tűnne most a legésszerűbb megoldásnak és akkor nem kellene elvernünk 250 milliót, """"csak"""" 150-et.
Seri nagyot ment tegnap, de azért remélem, inkább Paulinhot hozzuk helyettepalesz77 írta:Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink
Ezt honnan? Azért kérdem, mert pont most jönnek újra a hírek, hogy a játékosok viselkedése miatt eladják őket majd jó eséllyel. Dembéléről 100m fix + 20m 30 gól után + 30m meccsek száma alapján, Coutinhonál 150-ről írtak csak részlet nélkül. Plusz Seri tegnapi meccsén is kint voltak a megfigyelőink, van egy tippem, hogy tegnap se okozott nekik csalódást..Vakmacska írta:Sajnos közben hivatalos, hogy a Pool nem engedi el C-t és D-t meg a Dortmund.