De nem mindegy mire megy el aza pénz. Hajunkra kenhetjük a stadiounfelújítást stb. ha a csapat húzóemberei kiöregednek, a fiatalokra nagy ívben teszünk és ilyen Gomes meg Paulinho-félék lesznek a húzóemberek. Ha pedig az igazolásokra kell majd a pénz, arra most is lenne pénz. Jött Neymarból 222 millió plusz elvileg 70 félre volt téve játékost hozni. Ergo a háttér rendben van, És nem mondhatjuk, hogy minden poszton rendben vagyunk. Ahelyett, hogy erősítettünk volna, ami ránk fért volna gyengültünk. Gyűjtögethetjük a énzt, de arányaiban nem fog változni a paic, az infláció ugyanúgy meg lesz.Normandia írta: Bob annyit mond, hogy a kapcsolatok építése gazdasági téren nem egy hátrány a jövőre nézve egy olyan országgal, ahol hegyekben áll a lóvé. Tetszik vagy sem, de szintentartáshoz sok lóvé kell, főleg, hogy az arabok igen csak megváltoztaták a piacot ezen a téren. Igen én sem örülök neki, de ez a kutyát nem érdekli, ettől még a tendenciák láthatók és hogy én is jósoljak, 5 éven belül lesz kínai játékosunk.
Ha a pénzt nem a csapatra fordítjuk mi értelme van? Még azt is megérteném, ha azért nem igazolnánk, hogy a fiatalokat próbáljuk beépíteni, de láthatólag az sem pálya.
A húzójátékosaink mind olyan korban vannak, hogy el kell kezdeni gondolkodni a pótlásukról. Nem egyszerre kell venni 8 sztárt, de ha konzekvensen fiatalokkal próbáljuk feltölteni a csapatot az helyes irány lehet. Most pl. egy Dembelé sok évre megoldást jelenthetne. De ha szerinted az a követendő irány,szívjuk a pénzt, közben tegyünk nagyban a Masia-ra, töltsük fel középszerekkel a csapatot és ilyen Paulinho meg Gomes félék vigyék a csapatot, akkor felesleges vitatkozni. Márpedig jelenleg ez a helyzet. Nem mellesleg kuss a neve az edzőnek is. Idehozunk olyan játékost akire nincs szüksége, Ardat, Douglast stb. még egy percet sem játszatta (ami azért árulkodó) és még mindig itt vannak. Ezek mindent, csak sportszakmai szempontokat nem képviselnek, márpedig én egy olyan Barcat szeretnék, ahol ez a fontos.