Németországi VB 2006
-
- Entrenador del Barça
Kb 10 perc után látszott, hogy 0-0 lesz. A franciáknál csak Ribery pörgött, de aztán ő is beleszürkült az egészbe. Én hülye 2-1-et tippeltem a franciáknak, még jó hogy az iwiwen x-re vettem. Nem láttam a 3 órás meccset, de ha igaz, amit itt Hajdú B mondott, akkor ezek a svájciak jók lehetnek a másik 2 csapat ellen, a franciák meg már mutathatnának valamit, mert elég gáz, hogy az uccsó vb-s góljukat Petit szerezte.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Charlie
- Öreg Harcos
A VB eddigi leggyengébb meccséhez asszisztált a francia válogatott.Szép volt.Remélem kiperegnek újból rúgott gól nélkül, azt zidane szépen mehet nyugdíjba.
C.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Azért sztem volt rosszabb is (Ang-Par)
nem hiszem, hogy ez marad
nem hiszem, hogy ez marad
-
- Director del Fútbol
Hát, ez a FRA-SUI bűn gyenge eddig... Szerintem a vb eddigi legrosszabb meccse.
-
- Director del Fútbol
Pedig nagyon reménykedtem,hogy azt a meccset Hajdú B kapja.huevos írta:ha a francia meccset a hajdú pista nyomja, akkor este a jó kis brazil meccsre jut nekünk a drága léderer úr....
na az lesz csak az igazi!
Szerencsére óriáskivetítőn nézzük haverokkal,így talán nem fog zavarni annyira!

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Kezdhetünk megbarátkozni a gondolattal, hogy ahol Hiddink az edző, ott bizony legalább a negyed/elődöntőbe kerül a válogatott... Most már az sem lepne meg, ha AUS lenne a VB meglepetéscsapata...
Ja még vmi: Az ausztrál meccsen Hiddink megmutatta, miért tartják a világ 1ik legjobb edzojének, addig alig-alig volt helyezetuk, aztán a cseréi után szétkapták a Japánokat 

Nemtom, nekem nagyon szimpatikusak az afrikai emberek, és a goloromuk is nagyon tetxik, miért baj ha boldogok

-
- Llegenda del Barça
milyen [auto_cenzúra] nekik, hogy csak holmi Juninhokra, Crisekre és Robinhokra számíthatnak csereként...
mi magyarok pedig csak Mezey és Disztlék egymásra mutogatását élvezhetjük a soros VB-k alatt...

mi magyarok pedig csak Mezey és Disztlék egymásra mutogatását élvezhetjük a soros VB-k alatt...

- Charlie
- Öreg Harcos
Mai nap legnagyobb mérkőzése.
Szegény Edmilsont kijavíthatták volna a cserepadról.

C.
Szegény Edmilsont kijavíthatták volna a cserepadról.

C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
-
- Director del Fútbol
Az ilyenekből lesznek a jó meccsek!lionelmessi19 írta:Nostehát, nézzükcsak.
Dél-Korea vs. Togo
Nem tűnik túl nagy meccsnek.

A következő két meccs viszont eleve jónak tűnik,főleg az esti!

hajráá gyerekek!! ha igy megy ez akkor jo kis meccseket láthatunk!!jol csinálták az ausztrálok!!szép volt! mexico sajna elég gyengusra sikerült de legalább marquezék hozták a kötelezöt!! szurkolok xaviéknak hogy jol haladjanak!! a braziloknak mint csapatnak nem igazán!!! jo lenne nélkülük a döntőő!! 

-
- Director del Fútbol
Vito írta:mennyire igaz Boixos!![]()
![]()
viszont akkor köszönteni kell antiimperialistát is.

szerintem tuti brazil befutó a végén. De annak is örülök ha hollandia vagy éppen argentina nyeri meg.
1edül csaak Cisset kell sajnálni . Nemtudom h mi lessz azzal az emberrel. Lehet vége a karrierjének

1edül csaak Cisset kell sajnálni . Nemtudom h mi lessz azzal az emberrel. Lehet vége a karrierjének

- huevos
- Jugador d'estrella
igen igen ideje lenne már.....de
valaki megmondaná, mire fel ez a sok honosítás, kis országoknál sem szeretem, de hogy a spanyoloknál....pfff
az a senna tényleg ekkora zsugás (szerintem nagyon nem), hogy baraja helyett ő utazott
pernia remek focista, de akkor sem spanyol!
valaki megmondaná, mire fel ez a sok honosítás, kis országoknál sem szeretem, de hogy a spanyoloknál....pfff
az a senna tényleg ekkora zsugás (szerintem nagyon nem), hogy baraja helyett ő utazott
pernia remek focista, de akkor sem spanyol!
never let the children cryin'!