Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Öcsém, Paulinnyó és vesztes meccs után még belénk kell rúgnimiro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.
Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.
perez elintézte a kamu tizit,meg a kiállítást.
Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma.
ua. mint eddigmess2009 írta:ennyire talán nem kellett volna megmérni bennünket :szinte minden fronton gyengébbek vagyunk,az a szomorú valóság. nem voltunk képesek egy épkézláb gyors! (kontráról álmodni sem merek) támadásra, Messi olyan hátul volt 70 percig, hogy mire felért már állt a fal.
azok a gólok nem Piquere mutatnak, hanem ahogy előre megmondtam Vidalra aki teljesen súlytalan, nem is minősíteném.
az a CR.-gól jobban fáj mint a vereség, a harmadik védhetetlen de nem szabadna hagyni ílyen szabadon lőni senkit. aztmár csak halkan mondom, hogy nekünk még egy épkézláb lövésünk sem volt.
Neymar holvagy?
Hát azért nálunk is sok rémisztő dolog volt...leginkább Benzemát kellene elfelejteni egy életre...miro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.
Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.
perez elintézte a kamu tizit,meg a kiállítást.
Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma.
A piros lapot el fogjak torolni a birot megverik, mert a lokes az keves volt, es utana ellehetetlenitik az eletben... Nem is ertem hogy merte a nagy CRt kiallitani, de tokos voltMessithebest írta:a mai meccs egyetlen pozitívuma hogy Ronaldo fog kapni vagy 20 meccset amiért ellökte a sporit... ja nem
én is azt hitteü hogy lesznek változásokpep71 írta:Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
Persze... Jobbak is voltunk, nem?Normandia írta:Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Brutál milyen formában van.Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma.
Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
nem csak Piqué védekezése volt kuka az egész csapatéVaratrix írta:Piqué volt a Real legjobbja!
hány de hány ève nem èrtem mièrt veri rá a fèl világ...
Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Rivaldo11 írta:A kapu előtti botrányos teljesítménynek megittuk a levét. Lesz még itt munkája Valverdének bőven. Mindenesetre Neymar jól kib.ott velünk, az jól látszik.
persze amúgy világklasszis teljesítmèny volt...vinszentvega írta:Ronaldo góljánál azért nem venném elő! Cuna megcsinálta a cselt jól, (ezt nem tudja levédekezni senki) majd jött a Priskin kifli. A Harmadiknál meg inkább Suarezt kérdezgetném, hogy mi volt a terve azzal a passzal?!Normandia írta:Pique eldöntötte a kupát. Egy öngól és két bombagól róla.