2017.08.14. 13:59:31
Palesz tőled kérdem, mert ha jól tudom kint voltál tegnap! Nem volt fütty? Nem volt fújolás a vezetőség felé?
Paulinho tipikus ide illő igazolás. Ezzel sikerül folytatni az évek óta zajló érthetetlen és megfoghatatlan középpályás igazolások listáját! Gratula! Nem bántom, mert nem ismerem, és minden jót kívánok neki itt, de komolyan ő kell nekünk? 9 éves, Kínából? Akkor miért nem N'Zonzi, kb ugyanennyiért?
Azt sem tudom pontosan hova akarja őt Ernő? Átállunk 2 belső középpályára (Busi/SR, Paulinho/Rakitic)? Tényleg nem tudom mi folyik itt! Ennyi ideget nem tudom mikor nyeltem a csapat miatt, és nem az eredménytelenség izgat, mert sajnos átéltem már azt a korszakot régen, hanem a kilátástalanság! Ez a fájó!
Én egyre inkább erőletetném itt a 442-t a jelenlegi, de az esetleges Dembele és Coutinho páros érkezése esetén is. Messit hagynám bent közéepn kötetlenben, Suarez elől.
Kb így: Coutinho/Iniesta, Busi/SR, Rakitic/Paulinho, Dembelé/Deu - Messi/Denis, Suarez/Paco
Gomest valahogy be kell vonni a Pool üzletbe, esetleg Rafinhát is. Ardát és Munirt eladni, kapunk érte amenniyt kapunk, a kölcsön csak rosszabb. Douglast és Vermalent ingyen elhessegetni innen.