Suarez egy talány..

ha a számait nézzük annak van igaza, aki védi, de ha azt nézzük, hogy mit bénázik össze egy-egy meccsen nos az már nem olyan rózsaszín. talán azzal lehetne megfogni, hogy hány elpuskázott (ziccer)helyzetre jut egy gól nála? de ilyen számok nincsenek -ha jól tudom bár abban sem vagyok biztos hogy olyan rossz jönne ki nála...azt nyilván mindenki látja , hogy más nagyágyúk is hibáznak bőven.
egyelőre én is abban bízom, hogy rossz formában van, ennek pedig egyszer vége kell hogy legyen(remélem)
valaki írta, hogy Messi sem volt igazán topon, nos ezt is ismerjük...ha túl kemény a rá utazó banda, ha valami elrontja a kedvét (mondjuk egy öngól) bizony át tud kapcsolni...azt a baromságot viszont senki ne várja, hogy működni fog, hogy bejátssza a középpályát és ott legyen a kapunál is....arról nem is beszélve, hogy hányszor kell fogcsikorgatva látnia, hogy jobbnál jobb lasztikat szórnak el a "kollégák"
még egy utózönge: Busi mintha megsértődött volna, hogy a menedzser bírálni merte Pique-t( a szivar valami olyasmit mondott, hogy az öngól megváltoztatta a meccs képét....nem kifejezetten a hibájaként említette...) pedig azt nem is mondta, hogy ő az ötösről hová lőtte a ziccerét...