Di Maria azért hagyta el a Madridot, mert mindig sírt hogy több pénzt akar

Paulinho mellé passzolna! Egyébként Perez őt is zseniálisan adta el a Unitednek. 40 millió eurós játékost 70-ért. Biztos vagyok benne, hogy sikeres lenne nálunk és beleillene a gépezetbe, azonban én nem szívesen nézném őt hétről-hétre. Vagy lehet csak ideiglenes megoldás lenne, amíg nem jön Grizi?
Július legelején volt szó arról, hogy Munir elmegy az Ajaxba és szeretnénk beletenni a dealbe egy elővásárlási jogot Dolbergre. Róla nincs valami fejlemény?

Esetleg ha az Ajax hívja Sampert, nem tudnánk valahogy bevonni Őt? Biztos vagyok benne, hogy remek Suárez-utód lenne.
Szerk: Egyébként Mariska leigazolására (a vezetőket látva) teljesen reális esély van. Kell nekik valaki aki 1.) a helyzethez képest olcsó (max 60) 2.) átmeneti megoldás (imádkozzunk hogy Griezmann igent mondana jövőre 3.) könnyen megérteti magát Messivel 4.) ha véletlenül úgy történne, képes lenne középső középpályást játszani, mint ahogy ő többször is tette utolsó madridi szezonjában. Viszont a baloson közel sem játszik úgy, mint a jobbon. Tavaly balszélsőként: 18 meccs, 4 gól, 7 gólpassz jobbszélsőként: 21 meccs, 10 gól, 8 gólpassz.
Szerk2: Ez az átigazolási szezon el lett rontva. Egy nappal a bajnokság kezdete előtt két kulcsposztra nincs ember. Aki eljönne az vagy csillagászati árba kerülne és nem valószínű, hogy idén már varázsolna vagy egy 30 éves madridista majom, aki a kiégés szélén van de nem is azon a poszton a legjobb, ahová nekünk kéne ember. Szörnyű ami itt megy komolyan. Nem hiszem el hogy ma, 2017-ben a Barcelona nem tud egy gólerős, gyors, technikás balszélsőt igazolni, aki képes még az összjátékra is.