Bob_Marley írta:Ha már szóba került a tíz évvel ezelőtti csapat, akkor de a Barcelona sok esetben ilyen volt. Giuly, Sylvinho, Yaya Toure, Abidal stb érkezett. Pont hogy az utóbbi években szaladt el velünk a ló és próbálunk mini "galaktikus" játszani, miközben a túloldalt pont a régi bevált rendszert követik. Belső edző, olcsóbb spanyol ligás játékosok, vagy ár/értékben jók. Coutinho esete szerintem tipikus, inkább kiadunk x milliót, mert hát hú meg ha meg sztár, de az igazi gondjainkon nem javít. Dembelét tavaly hozhattuk volna, de idén kiadnánk érte a sokkal többszörösét. És az hogy tavaly nem lett volna helye stb, adunk kétszer annyit mind a Dortmund és nincs beleszólása, jön. Ezek a fogalmatlan dolgok nem az hogy legalább spórolni akarunk.
Ha van egy stabil csapatod, egy jó kezdő, ami nálunk Neymar távozásával és Ini korával, jh hiányával nincs, van lehetőség fiatalokat próbálgatni meg venni.
ÉS Miért ne javítana Coutinho a dolgokon?
Dembelét meg miért kellett volna hozni? Volt Neymar. És pont miatta, hogy próbálgattuk volna?
Bob_Marley írta:
Ha nem most erősödünk akkor erősödünk máskor, sokan itt kiröhögnek pénzügyi dolgokat tegyék így. Én nem tudok annyira mosolyogni mikor van egy mennyi 200 millió körüli adósságunk meg stadiont kéne csinálni. Vagy nem tudjuk a pénzt értékelni vagy nem tudom. 300 millió óriási összeg, még érzékeltetni sem lehet.
És nem elégszek meg egy harmadik hellyel, sőt az a szomorú mikor emberek nem tudnak egy kupát megbecsülni lsd tavaly. Csak hogy pont nem mában meg holnapban kell gondolkozni. Hanem hat nappal előre, s igen a vezetőség pl ezt nem igazán így kezeli, mert akkor pl lenne rég más alternatíva játékosokra is.
Szerintem te kicsit rosszul gondolkozol. Majd erősödünk jövőre vagy máskor. Amikor már nem lesz itt Ini, még csarének sem állhat, Messi is idősödik vagy már megy? Mikor minőségi játékosaink alig lesznek. Akkor venni egy fél csapatot, mert lesz pénz?
Folyamatosan kell erősíteni, pótolni azokat, akik elmennek/nem bírják úgy. Volt 70 millió nyár elején igazolásra. A szezonból kiindulva meg kellett volna erősíteni a kp-t, esetleg egy jh. A felesleg eladásával és ezzel a pénzzel lehetett volna. De elment Neymar és lett egy akkora lyuk, ami csak úgy nem pótolható. Kaptunk érte annyit, amivel ha nem is egy az egyben de pótolni tudnánk, a középpályán is erősödve.
Csapatot úgy kell építeni, hogy a meglévő vagy megüresedő lyukakat pótolni stb. Így lehet folyamatosan fent maradni. Nem úgy, hogy három évig harácsolunk, aztán majd jól bevásárálunk, még nagyobb árakon még kedvezőtlenebb helyzetben.
Majd erősödünk egy-két-három év múlva. Vagy igen vagy nem. De legalább lesz stadion.

Csak kár hogy az emberek nem mennek ki.