nem tudom hogy az idény eleji oddsokról beszéltek-e, de most mindenhol olyan 2.6-2.7 körül adják a reált. ha ennyire bízol bennük told meg őket gyorsan egy kölcsönmillával, ingyen pénzcsababarca írta:mondjuk az nem rossz, jó magasra tették, reális 1,4 körül lenne.
Mégdurvább, hogy a Juvere 1.85-1.95 van.csababarca írta:mondjuk az nem rossz, jó magasra tették, reális 1,4 körül lenne.S.Agüero írta:1,85.![]()
1,4-ért nem tettem volna meg.
szerintem kezdheted fejben elkölteni a pénzt
nem a juvét becsülöm le, a realt tartom többre.Nero. írta:
Csaba: Nem rossz a Real, de ennyire ne becsüld alá a Juvét velunk is felmosatták a padlót rendesen. A digóknak parancsba adtàk a szezon elején, hogy idén el kell hozni a BL serleget, a bajnoksàg meg a kupa már kevès. Nem linkre költöttek ennyi pénzt.
mondjuk az nem rossz, jó magasra tették, reális 1,4 körül lenne.S.Agüero írta:1,85.![]()
1,4-ért nem tettem volna meg.
mennyit ad a real győzelemre?S.Agüero írta:20k ment a RM végső győzelemre. Nektek mennyi pénzt érne meg egy esetleges Juve-siker?
A Juventusról nekem elbukott BL döntők a Realról pedig megnyert BL döntők ugranak be. Valahogy nem lepődnék meg, ha folytatódna a történelem.S.Agüero írta:20k ment a RM végső győzelemre. Nektek mennyi pénzt érne meg egy esetleges Juve-siker?
Nálam alsó hangon 40K fog menni, sajnos ingyen pénz...Ha szezon elején tudtam volna előre, akkor jóval többet kispórolok.S.Agüero írta:20k ment a RM végső győzelemre. Nektek mennyi pénzt érne meg egy esetleges Juve-siker?
Csak akkor sikeres, ha a ROI pluszos.Nero. írta:https://m.facebook.com/bigboomfootballt ... &source=48
Elvileg párszor már megcsinálták. Nem is tűnik lehetetlennek, elég ha egy évbe kétszer végigviszed.
Jó ötlet, én még szezon elején tettem meg. Most is tenném, csak buktam a Clásicón szerencsére Messi miatt.Messias2 írta:Ma úgy döntöttem, megrakom egy nagyobb összeggel Real BL, illetve bajnoki győzelmét.
Ezt most én is bevállaltam egy nagyobb összeggel. Ennyit megér nekem a csapat.S.Agüero írta:Srácok, easy win-win szitu a BL-re: RM és Juve továbbjut, 1.37 odds. Feltettem rá minden pénzemet, remélem, hogy bukom.
Már eltörölték a minimum 200 ft-os tétet?S.Agüero írta: Feltettem rá minden pénzemet, remélem, hogy bukom.