Viszont nem tudom mekkora szezont tud lehozni. Bármennyire meghatározó játékosa a BVB-nek ilyen nyári zűrök, sztrájkolgatás, nem lehet elérni, el van tiltva/nem jár edzésre kétségem van mennyire számolnak vele. Biztos, hogy egy nevelő célzatú szezonnak néz elébe, ha a németeknél marad, ami komolyan kihathat a vb-jére. Gondolom emiatt is akar mindenképp jönni. Ha itt stabilan beverekszi magát a kezdőbe és jó szezont fut, akár fix 11-ben is találhatja magát a vb-n, amire jelenleg a franciák az egyik legesélyesebbek.palesz77 írta:He nem hozzuk, szerintem mindegy neki hova megy, de a BM nem fog olyan pénzeket lerakni érte, mint a PSG vagy a City fog, ha hoz egy jobb szezont ismét.csababarca írta:Honnan tudjuk hogy jövőre hova akar menni majd?
Bocsi de én nem hiszek ebben a barcas vagyok oda megyek, realos vagyok odamegyek dologban.
Akkor Isco itt butítana nálunk, MBappé meg a realnal lenne már.
Nem igazán tudok olyan indokot, ami indokolná hogy tököljenek és ilyen bónuszokkal meg hasonlókkal cseszekedjenek. Csak Neymar igazolásának közel fele a kasszában van és most egy 11. középpályást akarnak hozni, miközben előre van egy Messink, egy totál hektikus Suarez, egy hadd ne mondjam milyen Alcacer és Deulofeu, aki jó-jó, de inkább stabil csere szerepkör van benne.
Serit sem értem minek akarják. Ha eladnának vagy 5 embert a kp-ról akkor rendben, de így...
Igazából már abban sem vagyok biztos, hogy bármit befolyásolna a vezetőség szempontjából, ha nem jönne Dembelé. Neymar távozása, igazolások elcseszése, Coutinho "elvesztése", 2 csúnya vereség a Realtól, Paulinho-transzfer és háttere,Messi távozásának lehetősége, Ini nyilatkozata... Ha ezek nem elegek, hogy Bartomeuék bukjanak, akkor Dembelé ide vagy oda már nem számít.