visca el barca írta:PSG have closed the door to negotiate for Di Maria. Barça are interested but PSG doesn't want to sell him. [cope]
Legalább a többi klub megóv minket a teljes önpusztítástól. Wengernek hála hoztuk végül el Semedot, sajnos a kínaiak végül beadták a derekukat, pedig sokáig segítettek minket.. Most a PSG kell ahhoz, hogy egy
ilyen játékost ne hozzunk, aki ráadásul a pályán se arról híres, hogy kiegyensúlyozott, és építeni lehet rá.
És tudom, hogy a foci nem a szentimentalizmusról szól, de azért röhejes, hogy a klubért rajongó Serit és a klubját a selejtező előtt nyaggattuk az igazolással - nyilván oda tudott koncentrálni a meccsre teljes figyelemmel ugye -, majd 1 napra rá ejtjük mert nem játszott jól, közben Dembélével felégettetjük az összes hidat, majd hetekig lógva hagyjuk, Coutinho szintén, átigazolási kérelmet is nyújtott be, erre láthatjuk milyen ajánlatokkal dobálóztunk, amikor már nyár elején tudni lehetett, hogy ez semmire nem lesz elég, de ilyen játékosok után meg csorgó nyállal loholunk.
Annyira mélyen belefolyva nem követtem még egy másik csapat vezetőségének munkáját se, de én ennyire röhejes nyarat szerintem még sehol nem láttam, mint amit idén mi leművelünk. Se tervek, se következetesség, se koncepció, se tisztelet, klub vagy játékos részére, tökmindegy. Vicc komolyan ez amit Seguráéktól idén az arcunkba kapunk eddig.