2017.08.23. 20:53:13
A nyáron én biztos, hogy Dembélére mennék rá egyedül, a középpályára már úgysem tudunk olyan embert hozni, aki érdemben erősítés lehet, nem vagyok képben Gortzkával kapcsolatban, ha valaki kiegészít vele kapcsolatban azt megköszönném, mindenesetre mást nem hoznék, inkább eladnék, amennyit lehet, lassan nem számít, hogy mennyiért csak az Arda-Gomes-Munir-Vermaelen-Douglas-Rafinha pakk valahogy távozzon a klubtól, a többiekkel, igen beleérve Sampert is, számolnék. Szóval idén egyedül Dembélét igazolnám le, Jövő nyáron pedig, amennyiben még mindig él Griezmann 100 milliós kivásárlási ára, úgy minden követ megmozgatnék a leigazolásáért, így pedig kialakulna egy Dembélé-Messi-Griezmann-Suárez négyes, ami igencsak kreatív és variálható lenne 4-3-3-ban, 4-2-3-1-ben is. Abban is jöhet javítás, ha Grizi kivásárlási ára nem ennyi. Mindenesetre Ő szerintem telitalálat lenne. 27 éves lesz jövőre, a bajnokságban hatalmas rutinnal rendelkezik, szélen és középen is tud magas szinten játszani, nemzetközi rutinja is hatalmas, egyszóval tökéletes igazolás lenne. Ehhez persze kelleni fog egy értelmes, szakmai vezetőség is, addig ilyen Griezmann féle manőverek teljesen esélytelek tőlünk.