Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
Dortmund will confirm Dembélé's transfer at about 12:00 p.m. CET tomorrow. [bild]
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Amúgy már most jobb a keret,ha tényleg jön Dembelé.
Semedoval van jobb szélünk.
Ezáltal van középpályára Sergi Robertonk.
Szélen van ki védekezzen Neymar helyén.
Van edzőnk,nemcsak felrakja vaki a legerősebb kezdőt azt lesz valami.
A védekezés,középpálya nem a minőség vagy öregség miatt esett szét hanem mert LE nem volt képes összerakni. Volt 3ászunk elől mögötte meg átjáróház oda-vissza,mert se nem szerveztek se nem védekeztek. Majd az első 3as focizik azt jiccakát. No ez így komolyabb csapqt ellen nem megy. Ez ki is jött.
Neymar elmenetelével gyengült elöl a kreativitás, viszont a fenti okok miatt hátrébb erősödött minden más.
Semedoval van jobb szélünk.
Ezáltal van középpályára Sergi Robertonk.
Szélen van ki védekezzen Neymar helyén.
Van edzőnk,nemcsak felrakja vaki a legerősebb kezdőt azt lesz valami.
A védekezés,középpálya nem a minőség vagy öregség miatt esett szét hanem mert LE nem volt képes összerakni. Volt 3ászunk elől mögötte meg átjáróház oda-vissza,mert se nem szerveztek se nem védekeztek. Majd az első 3as focizik azt jiccakát. No ez így komolyabb csapqt ellen nem megy. Ez ki is jött.
Neymar elmenetelével gyengült elöl a kreativitás, viszont a fenti okok miatt hátrébb erősödött minden más.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Persze, hogy rizikós Dembelé, de Mbappé még sokkal rizikósabb és többért veszik meg. Harmadik üdvöskéről meg senki se tud.
A korához képest nem!Barca420 írta:Ezért a pénzért nem lehetett volna jobbat venni? Egy Hazardot pl mennyiért igazolnánk 300 millióért??
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ki lett volna jobb, aki el is hozható?Barca420 írta:Ezért a pénzért nem lehetett volna jobbat venni? Egy Hazardot pl mennyiért igazolnánk 300 millióért??
Lehet dobálózni Hazardékkal, és társaival, de ők mozdíthatatlanok, ehhez képest Dembelé nagyon fiatal, 2 lábas és nagyon tehetséges, jobb megoldás nem volt, és inkább ilyenre költsünk el ennyit, mint megint egy vén játékosra.
Lukaku 80 millió volt, akkor mit várunk?
- geridoss
- Director del Fútbol
Szerinted a Chelsea eladná 300 millióért? Nekik is kb annyira kell a pénz, mint a PSG-nek. Amúgy meg ne vicceljünk már, annyival nem jobb Hazard, mint Dembelé (jelenleg jobb, az tény).Barca420 írta:Ezért a pénzért nem lehetett volna jobbat venni? Egy Hazardot pl mennyiért igazolnánk 300 millióért??
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Ezért a pénzért nem lehetett volna jobbat venni? Egy Hazardot pl mennyiért igazolnánk 300 millióért??
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Aztán nehogy kitalálják Dembelénél is hogy amúgy nincs meg a fizikai adottsága....Nyiri81 írta:Szerintem Di Mariaval együtt akarja bejelentenivisca el barca írta:Bartomeu has confirmed that Barça will not announce the signing of Dembélé today. [@Alfremartinezz]
akkor ma sem lesz ebből semmi. majd holnap![]()
![]()

- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Szerintem Di Mariaval együtt akarja bejelentenivisca el barca írta:Bartomeu has confirmed that Barça will not announce the signing of Dembélé today. [@Alfremartinezz]
akkor ma sem lesz ebből semmi. majd holnap

Csak is Puyol
Ez lesz a jó, Te csak fizess , mi meg élvezzük!Stalkyard írta:Persze, hogy nem, mivel én fizetem... Kösz... Szórakoznak itt a pénzemmel.Nyiri81 írta:Pénz nem érdekel. Nem én fizetem. Én bízom benne. Majd egy év múlva ítélkezem.
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Szerintem elég sokunk reakciója lenne, ha bejelentenék :
https://media.tenor.co/images/f742e2fc8 ... /tenor.gif" target="_blank
https://media.tenor.co/images/f742e2fc8 ... /tenor.gif" target="_blank
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Érdekes gondolatmenetek. Világ életünkben vásároló klub voltunk. Sajnos mi eladni nem tudunk épp ésszel mint a madrid. Lehet mondani hogy ajánlunk a dortmundnak 60-70 misit, ők jól kiröhögnek minket és ránk csapják az ajtót. Mi nyerünk jövőre max egy kupát, a csapat fele akinek nincs érvényes szerződése vagy épp jó pár éve van hátra a csúcson elhúz egy értelmesebb csapathoz. De elmondhatjuk hogy nem veszünk senkit 100+ felett. Nem tudom melyik jobb forgatókönyv. Dembélé fiatal, mind a két lábával jó, gyors-veszélyes támadó. Üres posztra jön, ámen. Középpályát pedig abból kell kifőzni amint van, bízni SR-ben és hogy akarni fognak a srácok, akik kapnak lehetőséget.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha jönne, akkor a mostanihoz jelentősen erősödnénk elöl.Tobias88 írta:Az nyilvánvaló, hogy ha nem jön senki idén akkor távozóktól függetlenül maximum a kupára van esélyünk. Ahhoz képest egy Dembelének nem örülni mindenképpen érdekes gondolatmenetre vall. Megtanítjuk passzolni egy kicsit és el lesz ő a baloldalon
Ha elöl lenne egy ütős hármas, akkor legalább lehetne azt játszani hogy egy stabil KP-t összerakni, akik valahogy eljuttatják az első 3-masnak a labdát és ők befejezik.
Neymar kiválásával a KP hiányossága még jobban kijött, mert azért Neymar nagy szerepet vállalt a támadásszervezésben is.
Szóval ha Dembelé jönne, és Semedo is beválna, akkor még lehetne ebből valami, ha a KP-t rendbe teszi a mester.
Az nyilvánvaló, hogy ha nem jön senki idén akkor távozóktól függetlenül maximum a kupára van esélyünk. Ahhoz képest egy Dembelének nem örülni mindenképpen érdekes gondolatmenetre vall. Megtanítjuk passzolni egy kicsit és el lesz ő a baloldalon.
Ha lehet választani aközött hogy van valamennyi esélyünk idén és 120 millióért veszünk egy fiatal tehetséget vagy nulla esélyünk van, akkor az előbbit választom. Persze jobb lenne egy olyan komplett csapat mint a Madridé, de az nem 120 millió
Ha lehet választani aközött hogy van valamennyi esélyünk idén és 120 millióért veszünk egy fiatal tehetséget vagy nulla esélyünk van, akkor az előbbit választom. Persze jobb lenne egy olyan komplett csapat mint a Madridé, de az nem 120 millió

94:39 6 - 1
- MatyiG
- Adminisztrátor
Majd holnap Coutinhóval együtt.visca el barca írta:Bartomeu has confirmed that Barça will not announce the signing of Dembélé today. [@Alfremartinezz]

- visca el barca
- Presidente del Barça
Bartomeu has confirmed that Barça will not announce the signing of Dembélé today. [@Alfremartinezz]

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mi van ha a az öccsét igazoltuk le?etooka9 írta:Már Dembele öccse és barátja is posztoltak az instagrammon.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Számomra az hogy a csapat versenyképes legyen, minden pénzt megér.Nyiri81 írta:Pénz nem érdekel. Nem én fizetem. Én bízom benne. Majd egy év múlva ítélkezem.lics írta: A minimális bizalom 120-150 milla..
Neymar is megérte azt a 80+ milliót és éveken át pereskedést, amikor sorra rúgta a gólt a RM ellen, Bayern ellen, PSG ellen...
Persze, hogy nem, mivel én fizetem... Kösz... Szórakoznak itt a pénzemmel.Nyiri81 írta:Pénz nem érdekel. Nem én fizetem. Én bízom benne. Majd egy év múlva ítélkezem.lics írta: A minimális bizalom 120-150 milla..
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Már Dembele öccse és barátja is posztoltak az instagrammon. 

- davi10
- Llegenda del Barça
Na, 1/2 legalább ez megvan, de én még mindig tartom, hogy Coutinhora nagyobb szükség van.
Ha jönne mindkettő az szerintem is erősítés lenne, főleg ha átállunk 4-2-3-1 -re
Semedo - Piqué - Umtiti/Masch - Alba
Busi - Rakitic/Paulinho (
)
Dembelé - Messi - Coutinho
Suarez
Azért ez már nem néz ki olyan rosszul.
Nyilván nem egy Neymar-szint, de azért ennyi, mert 20 éves a srác. Rendberakják majd Messiék, szerintem nem lesz gond vele, de tény, hogy még nem egy kész játékos.Barca420 írta: Hogy lenne már jobb ?? Azért Neymarhoz képeset Dembélé erősen középszer!!! Coutinho még csak csak erősítés de vele amennyit (ha) erősödik a középpálya a támadósor jóval gyengül Dembelével !
Szerintem max egyenlő erősségű lesz a keret a tavalyival ha jön Cou is, ha nem akkor meg egyértelműen jóval gyengébb!!
Én egyébként nem értem miért várják sokan ezt a gyereket úgy mint a messiást ? Az elmúlt kb 5 évben rendre voltak hasonló kaliberek, akik egy szintlépés után rendre megreccsentek!!
Ha jönne mindkettő az szerintem is erősítés lenne, főleg ha átállunk 4-2-3-1 -re
Semedo - Piqué - Umtiti/Masch - Alba
Busi - Rakitic/Paulinho (

Dembelé - Messi - Coutinho
Suarez
Azért ez már nem néz ki olyan rosszul.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
A minimális bizalom 120-150 milla..Nyiri81 írta:Ney 21 évesen jött és hiába volt ígéretes, sokan féltek tőle hogy mi lesz vele a Barcába. El se merték mondani mennyi volt igazából...Barca420 írta: Hogy lenne már jobb ?? Azért Neymarhoz képeset Dembélé erősen középszer!!! Coutinho még csak csak erősítés de vele amennyit (ha) erősödik a középpálya a támadósor jóval gyengül Dembelével !
Szerintem max egyenlő erősségű lesz a keret a tavalyival ha jön Cou is, ha nem akkor meg egyértelműen jóval gyengébb!!
Én egyébként nem értem miért várják sokan ezt a gyereket úgy mint a messiást ? Az elmúlt kb 5 évben rendre voltak hasonló kaliberek, akik egy szintlépés után rendre megreccsentek!!
Mégis bevált.
Azért egy minimális bizalmat engedjünk már meg a srácnak...
- Nyiri81
- Entrenador del Barça
Ney 21 évesen jött és hiába volt ígéretes, sokan féltek tőle hogy mi lesz vele a Barcába. El se merték mondani mennyi volt igazából...Barca420 írta: Hogy lenne már jobb ?? Azért Neymarhoz képeset Dembélé erősen középszer!!! Coutinho még csak csak erősítés de vele amennyit (ha) erősödik a középpálya a támadósor jóval gyengül Dembelével !
Mégis bevált.
Azért egy minimális bizalmat engedjünk már meg a srácnak...
Csak is Puyol