Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mehetnének akár már hárommal is. Kamusérüléses Kutinnyó nélkül is tudnak jól játszani, hogy csinálják?pezZy írta:Nagyon nyomott a Pool, meg is lett az eredménye, gyönyörű gól. Tetszetős a támadás építésük.

Így valahogy, persze, nem véletlenül variál folyamatosan, elvileg ő alakította a keretet, mindenki az ő kérésére érkezett, mégsem akar összeállni a dolog.Palesz77 írta:Pepnek ennek ellenére nem sok jót jósolok ebben az évben, ha nem sikerül valami állandó koncepciót kialakítani. Mondjuk jó középpálya nélkül így se ,de ha folyton variálgat, akkor még annyira se.
Sajnos ez a realitás, de azért komolyan, már így is túlvan 2 átigazolási szezonon, elköltötte a világ pénzét... Ez azért már az ő sara is. Most is, számomra tök homály embereket hozott, Danilo, Bernardo sem igazán az ő focijába illik, ahogy mondjuk sztem KdB sem... Azt, amit ő akar, angliában elég meredek megvalósítani... A PSG-vel pl már most tiki takázhatna kedvére. Értem én, hogy nem hajlandó feladni az elveit, de hogy másfél milliárd és 3-4 év kelljen ahhoz, hogy egy csapatot a saját képére formáljon, az már meredek. És nem kicsit megalomán.TripleH írta:A Citynek még állítom legalább 2 átigazolási időszak kell, hogy beérjen Pep munkássága, mert jelenleg 3 játékos az akiben igazából megvan a finesz. Jesus, KdB és Silva, a védelemből még Mendy kiemelhető, de nagyjából ennyi amire igazán alapozgatnak. D. Silva már megy kifele, ahogy Touré is, de Agüero sem lesz már fiatalabb. A többi nagyon maximum a közepes átlaghoz konvergál és mindezt mondom nagyon jóindulattal.
Sztem Agüero messze a legtúlértékeltebb csatár egész Európában. Olyan kiszolgálás és társak mellett, amiben neki volt része az elmúlt években, egyáltalán nem számít kiugró adatnak az az évi 20-25 gól. A nagy meccseken ellenben 90%-ban betlizett az egész karrierje során, legalábbis ami a Cityt és a válogatottat illeti.palesz77 írta:...
Ezt őszintén kétlem. Alapból elég türelmesek a Citynél azért, de Pep miatt meg kb az egész klubot átalakították, utánpótlás, Txiki, stbstb. Pepre készülnek már 2012 óta, nem fogják kirúgni ilyen hamar szerintem, és a nyilatkozatok alapján itt ő is hosszabb távra tervez építeni.hdavid írta:Guardiola jöhet vissza, így a telet se fogja megérni
Kíváncsi leszek Mendyre és Silvára, szerintem jól döntött Pep, hogy 4-3-3-at próbálja inkább.palesz77 írta:Na, Pep visszaáll 433-ra ha minden igaz ma:
Ederson; Danilo, Kompany, Otamendi, Mendy; D. Silva, Fernandinho, De Bruyne; B. Silva, G. Jesus, Sterling

Szerintem nem, most már bejön a BL is nekik, a keretük meg nem lett sokkal mélyebb - ha az lett egyáltalán. Mellé Maticot is elvesztették, aki az ész volt az alapból se túl kreatív középpályájukon.Bob_Marley írta:Szerintem a CHelsea továbbra is a legnagyobb favorit.
De hülye vagyok, hát megnyerték az EL-t tavaly.. Huppsz.Messias2 írta:Kizárták őket, vagy mi?

Kizárták őket, vagy mi?palesz77 írta: BL se fog bekavarni náluk..
Danilo játszott ott az egész felkészülés alatt.csababarca írta:kik azok a balhátvédek? Mendy és a másik?
érdekes ez a 3-5-2, ezekkel az emberekkel nem ezt játszatnám, de ő tudja.
Danilot sztem oda vette, vagy legalábbis eddig ott jatszott minden meccsen. Úgye Ő tud mind a 2 oldalon játszani.csababarca írta:
kik azok a balhátvédek? Mendy és a másik?
érdekes ez a 3-5-2, ezekkel az emberekkel nem ezt játszatnám, de ő tudja.