rikko írta:Bob_Marley írta:Ebbe vagytok szerelmesek, kreativitás szó.

A focit nem kreativitás szóra játsszák. Főleg mikor többen írják, hogy pl sebesség, futás, erő hiányozhat.
Sigurdsonra visszatérve, olyan gólt lőtt legutóbb, hogyha azt valami "divatnév" rúgja tízszer lenne linkelve. De nem rajta van a hangsúly, pár nap alatt eltapsolunk 240-250 milliót, bravó!
Bob , ne haragudj meg de gondolom te is látod, hogy sír a labda nálunk amikor Iniesta nincs a csapatban, de ez csak a kisebbik rossz. A nagyobb meg az ,hogy akkor elég az ellenfélnek 11 vakot pályára küldeni és akkor sem tudjuk megbontani a védelmüket. Ezzel azt hiszem körbe is írtam, hogy miért kell legalább egy kreativ emberke a kpn.
Mert ilyen birodalmi lépegető Busquets és rettentően statikus Rakitic mellé kell egy fürgébb, ravkósabb spíler.
Bob pont arra világított rá, hogy olyan csapatok is tudnak jó, eredményes és látványos játékot játszani, melyekben nincs olyan játékos, mint akiket itt ajnároznak.
Emlékezzetek csak vissza, mi volt 2012-2015 között, a meccseink 80 százalékával vallatni lehetett, pedig itt volt még Xavi, Fabregas 13 nyarától még Neymar is. Mikor értitek már meg, attól még összevásárolni vki a legfelkapottabb neveket, még nem fogunk jó focit játszani, és eredményesebbek sem leszünk.

Maximum annyival, hogy a szenvedős meccseket eldönti 1-1 egyéni villanás, de a legerősebb riválisok ellen ez édes kevés lesz. Igen, hiányzik a kreativitás, de elsősorban nem egyéni szinten, hanem csapat szinten, az pedig elsősorban edzői hiba, nekem azt ne mondja senki, hogy ebben a keretben ennyi van, mint amit az elmúlt meccseken láthattunk.

Ha a játékosok egyéni képességére bízzuk magunkat, akkor minek ide Valverde, minek egyáltalán edző?
Az a szomorú, hogy azok az újítások, melyeket Lucho hozott, és amelyek újra csúcsra juttatták a csapatot, mára szinte teljesen eltűntették, újra a régi szenvedést láthatjuk. Jó, adjunk még időt Valverdének, de nekem eddig Tata Martinora hajaz leginkább.