Akkor sztem lincselés leszlics írta:Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt

Akkor sztem lincselés leszlics írta:Csak nyugi 21-22 órs között bejelntik Mahrezt
Ahol lezárult, ott már nem regisztrálhatnak új játékost.baas11 írta:
egy hulye kérdés :A határido mire vonatkozik, ahol zárul onnan nem lehet igazolni vagy oda nem lehet igazolni vagy is is ?
Lehet, hogy a nagy bejelentèse az lesz, hogy lemond!etooka9 írta:Az koronázná meg pedig az idei nyarunkat.davi10 írta:
Remélem van még bennük annyi, hogy nem Douglas eligazolását jelentik be.
Az koronázná meg pedig az idei nyarunkat.davi10 írta:
Remélem van még bennük annyi, hogy nem Douglas eligazolását jelentik be.
Tromort77 írta:Holnap zárul a piac spanyolban...
Még bármi történhet. Arseanal után tudjuk, hogy Lemar 100 millió euro. Ha a Coutinho üzlet nem jön össze akkor is el tud rajta gondolkozni rajta a vezetőség, hogy kell-e annyiért.
Bár szerintem annyit nem ér.
Remélem "csak" a rendbontó és felelőtlen tömeg gyűlik és kitakarítja a sleppet.nicandro írta:Elvileg nagy a mozgolódás a Camp Nou körül és sok sajtós munkatárs érkezett nemrégiben... Lehet tényleg lesz valami ebből a 21:00 órás bejelentésből?!
Ugyanazon a hátsó kapun távozhatna, amelyen Coutinhot becsempészte.Sinya22 írta:Lehet már Barto becsempészte valahogy az öltözőbe,és gyakorol...
Cestus írta:Na lemaradtam, hogy megy Coutinhonak a dekázgatás?
Max. azok, akiket sokadszorra is megetetett a sport, mundo, hatharom, twitter, facebook stb.Robcsyy írta:Át lettünk verve, fiatal barátaim.
Nem jon mar ide senki, max valami Gomes pótlék
Soha nincs pesszimistább forum a magyarokénál.Barca+ írta:http://lfcnews.gportal.hu
99%-ra veszik, hogy Cou. jön hozzánk! Legyen már vègre vège! Az asszony most szólt rám, hogy azèrt másra is figyelhetnèk...
Az ígért 2 igazolásból az egyiketooka9 írta:BREAKING: Barça have officially announced Douglas' departure to Benfica.
na legalább valami.
Áhhhh sztem nem. Érdekes anno Neymar eligazolásánál lenyilatkozták hogy nem a teljes lóvé fog igazolásra menni. Igen ez stratégia is lehetett de sztem üres a kassza, kell stadionra...Dembelé égető volt,mellette vettek egy Paulinhot,azt eljátszották hogy Coutinho is mindenképp jön,a végén meg széttárják a karjukat hogy dehát ők 160millát is ajánlottak mégsem engedték. Coutinho kiváló erre,úgyse engedik,lehet rá licitálni tét nélkül.etooka9 írta:Igazolás szerintem mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy ki. 2 napja szó volt róla, hogy 1 játékos meg tuti érkezik, de a 2 sem kizárt.Bestbarca írta:Nem lesz már ebből igazolás...
Gaboo írta:Meg talán Gomes is marad...ez a dupla igazolás...Ő lesz a mi 12. emberünk idén.visca el barca írta:
arról is szó volt, hogy 200% h neymar marad. hazudoznak ezek össze vissza. amúgy meg már megolt az igazolás, a celtából vettünk egy gyereket a B csapatba![]()
![]()
![]()
Meg talán Gomes is marad...ez a dupla igazolás...Ő lesz a mi 12. emberünk idén.visca el barca írta:
arról is szó volt, hogy 200% h neymar marad. hazudoznak ezek össze vissza. amúgy meg már megolt az igazolás, a celtából vettünk egy gyereket a B csapatba
arról is szó volt, hogy 200% h neymar marad. hazudoznak ezek össze vissza. amúgy meg már megolt az igazolás, a celtából vettünk egy gyereket a B csapatbaetooka9 írta:Igazolás szerintem mindenképpen lesz, csak az a kérdés, hogy ki. 2 napja szó volt róla, hogy 1 játékos meg tuti érkezik