Szegény srác...Az ilyenekre lenne szükség, akik képesek harcolni a mezért, és megtiszteltetés, nem pedig csak a magas fizetésért jönnének...palesz77 írta:Inkább az utána levő részbe látják bele szerintem sokan. Lehet csak belement valami a szemébe, de nekem se az jut róla eszembe megmondom őszintén.Cestus írta:https://www.youtube.com/watch?v=9OCYU1r4MXQ
Coutinho gólöröme a mostani válogatott meccsén 3:25-nél. Sokan az interneten a Barcáról való fájdalmas lemondást látják bele ebbe. Az is lehet, hogy csak marha éhes volt már.
Amúgy érdemes az egész videót megnézni, baromi jól játszott, és baromira fog ez hiányozni a középpályánkról szerintem. Néztem egy összefoglalót Paulinhoról is, szép szóló, szép gól, építkezésnél meg ha fut felé valaki rögtön hátra passz, ha nem, akkor javarészt oldalra. Valverde remélem valami varázslatot alkalmaz rajta, mert lehet bármilyen támadósorunk, ha a középpályán már elakad minden.
Ma meg már remélem nem lesz semmi pánikigazolás, vagy Coutinho jöjjön, vagy senki akkor inkább. szerk.: Olvasom most itt Serit, ő még talán jöhetne, de őt meg totál kizártuk elméletileg.
Valószínűleg az ilyenek hajtanának egy meccsen hátrányban az utolsó másodpercig, mert nem úgy lennének vele hogy" áhh, nem baj ha kiesünk, úgy is megkapom a pénzem"
Remélem ha nem jön most, akkor télen elengedik legalább.
Seri, Coutinho...Ilyenekre lenne szükségünk akik konkrétan traumaként élik meg hogy nem jöhetnek ide, nem pedig csak 1 nagy klub vagyunk számukra a sok közül...
Még Serivel is mennyivel előrébb lennénk Gomes helyett...Ha ő beállna akár padról, jó eséllyel hajtana ezerrel, nem pedig csak tingli-tanglizna.
Ha kiderül hogy nem a vezetőségen múlt, akkor a Liverpool nagyot csökkent a szememben...Oké hogy nem szívesen árulja ki senki a csapatot, de akinek minden vágya elmenni, azt miért nem engedik?
Gerrardot sem engedték volna el ha el akar menni?