zknym írta:Es kerdezem, ha Barto "eltakarodik", akkor mi fog valtozni? A Pool hajlando lesz eladni Coutinhot? Vagy tobb fiatal fog bekerulni a keretbe, Messi es tarsai pedig mennek a padra? Mi lesz mas? Magas aron tudjak majd eladni a "tolteleket"?
Nem, most már tüzet kell oltani. De pár dolog ami szúrta a szemem és nagyban hozzá járult a történtekhez:
- Elküldünk egy fiatal védőt és veszünk a helyére 20+ ért egy 31 évest aki semmivel se jobb.
- Elküldjük a saját nevelésű szélső védőt és veszünk a helyére padozni egy másikat (Semmi bajom Digne-vel de semmi értelme nem volt a srác idehozatalának.)
- Megveszünk egy csatárt úgy hogy van a keretbe sorban álló másik két fiatal akikből egy padozni fog, egyet elengedtünk ingyen úgy hogy pontosan ugyanannyit tud hozzá tenni mint a másik kettő de legalább került vagy 40 millióba.
- Ne engedjük, már hogy a szó szerint kincset érő fiatal játékosunk egy ostoba baki miatt egy zacskó szotyiért elmehessen a Bayernbe és ne ragaszkodjunk már évekik a testvéréhez, hogy megmutassuk ez csak véletlen volt, annak ellenére, hogy jobb években padra se fért volna
- Ne olyan játékosmegfigyelőink legyenek már akik kiszúrják, hogy Couthino egy jó játékos miután befutott, mert ehhez nem kell ész, hanem egy olyan aki kiszúr egy fiatal Verrattit. A Francia, német olasz liga tele 15-30 millió közötti játékosokkal akit posztjukon top 5-ösök lehetnek ha valami hozzáértő kéz alá kerülnek, Dahoud, Weigl pl.
- És tényleg ne vegyünk már 30-40 milliókért harminchoz közeli csereket amikor az utánpótlásban vannak hasonló képességű fiatalok. Ha valakinek van türelme keresse vissza én egyszer beírtam tavaly nyárig mennyi pénzt költöttünk el olyan játékosokra akiknek 10 meccse sem volt. Brutális...
-Aztán ne csináljunk már ilyen Neymar szintű igazolásokat amikbe belebukik egy vezetőség és sose fog kiderülni mennyi pénzt vertünk el rá.
- Ne hazudozzunk már a szerződéshosszabításokról.
- Ne vegyünk meg egy Paulhinot Kínából! (Főleg, hogy egy újabb saját nevelés elől veszi el a helyet.)
- Ne büntessenek meg minket ifi szabályszegések miatt több szezonnyi transferbannra.
- Az edző kérésére igazoljunk már ne Barto hülyeségére!
- És végül, de nem utolsósorban ne legyenek már botrányok a vezetőség körül.
Kb. ennyi ami szúrja a szemem és amit elvárnék és szerintem mindenki el is várhat egy normálisan működő klubnál.