2017.09.01. 17:23:08
Pedig nehéz nem észrevenni a lényeget...ha én januárban úgy viselkedem, h rám a klub hosszútávon számíthat, szerződést írok alá, amit honorálnak magasabb fizuval, akkor nem hisztizek nyáron, h el akarok igazolni. Én úgy csináltam volna, h beszélek az ügynökömmel, h haver, vedd már fel pár klubbal a kapcsolatot, h nyitott vagyok nyáron a távozásra, beszéljünk róla, pl gyanítom, h a Barcába irányítót keresnek, mert Iniesta nem a régi, a nyári igazolások nem jöttek be, tudom, h ott nagy fizuk is vannak, próbáljunk rájuk, mert ordít, h ilyen típusú játékost keresnek, mint én. Aztán ott van a mu, psg, bayern...Ha ez kuka, akkor fogom magam és aláírom a jobb szerződését itt. Pont.
Én, mint edző/klubelnök gondolkodás nélkül a lelátóra tenném, vagy a kispadra inkább, és minden meccs második félidejét végigmelegítettném vele. Sztem páran fordítva ülnek a lovon...börtönbe van zárva, meg szabad akarat....ha most 5 évig pocsékul játszik, akkor is felveszi az évi 7 milliót, ami a tuljadonos kockázata, ebben a világban a focistának a legkényelmesebb, lásd nálunk, had ne soroljam.
Egyébként előbb utóbb úgyis itt fog kikötni, horroráron.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára
recrea 2017.09.01. 17:31:29-kor.