Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én is így látom. Vékony a keret, gyenge a védelem, ez pedig hosszútávon ki fog jönni, főleg, ha néhány sérülés is megtizedeli őket. Sajnálom, meg tetszik Klopp filozófiája, a PL-ben messze ők játszák a legszemrevalóbb focit, de meglepődnék, ha végéig kitartanának.Sinya22 írta:Sakho-> Crystal Palace
Azért a Poolnak is érdekes nyara volt. A támadósor nem semmi,ahogyan játszik,és még erősíteni is sikerült rajta,sőt,Coutinho is szinte biztosan velük marad. Viszont így maradt 3 középhátvédjük(Matip,Lovren,Klavan). Fura,mert Van Dijk-on kívül nem is volt alternatívájuk,vagyis én senkit nem hallottam. Klopp csak tudja mit csinál,de látva az elmúlt évek sérüléshullámait,elég vérszegénynek tűnik a védelem. Főleg egy Bl szezonra.
Aligha. Nem is szolgálná a sport érdekeit, lehet őket utálni, de szerintem mindenki kíváncsi rá, milyen focit fognak játszani, és mire lesz elég a BL-ben, illetve egy újabb Barca-PSG párharc a jövő év legnagyobb slágere lehet klubszinten, ettől nem lenne okos dolog megfosztani a szurkolókat.Nagyon helyes, remélem, kizárják őket BL-ből.
Nagyon helyes, remélem, kizárják őket BL-ből.sondyyy írta:Közben az UEFA vizsgálatot indít a PSG-nél:
http://www.uefa.com/insideuefa/about-ue ... 97671.html" target="_blank
Megpróbáltak valami nagyot húzni.Egy ilyen itt van felfedeztük a jövő sztárját és bukta lett.Volt már ilyen.Bár mi is csak annyit nyulnánk mellé mint ők.Bob_Marley írta:Ritkán lő így mellé a Bayern mint tette Sanchezzel, de példa arra, hogy lehet bukni szépen. Hiába mondunk nagy szavakat, hogy potenciál.
Portugál játékosról van szó, akármennyiért veszed 90% hogy bukás leszBob_Marley írta:Ritkán lő így mellé a Bayern mint tette Sanchezzel, de példa arra, hogy lehet bukni szépen. Hiába mondunk nagy szavakat, hogy potenciál.
Így igaz, ettől jobban már csak a kreativitástól ráz a hideg.Bob_Marley írta:Ritkán lő így mellé a Bayern mint tette Sanchezzel, de példa arra, hogy lehet bukni szépen. Hiába mondunk nagy szavakat, hogy potenciál.
Tipikus boom or bust szerintem, vagy megoldották Walker pótlását vele, sőt, vagy igazoltak egy problémát...palesz77 írta:AurierTottenham
HA fejben nem borul el megint, akkor jól jár vele a Tottenham szerintem. Csak nála ez nagy kérdőjel ugye sajnos.
Beengedik már az országba?palesz77 írta:AurierTottenham
HA fejben nem borul el megint, akkor jól jár vele a Tottenham szerintem. Csak nála ez nagy kérdőjel ugye sajnos.
Bejött az élet.etooka9 írta:Bojant 1 évre kölcsönvette az Alaves.
Szerintem már megbánta, hogy elment Emery után. Sevillához képest nem kis visszalépés a WBA.PCsabi írta:Krychowiak -> West Brom, kölcsönbe.
elhagyták a márszejt, elpártolt tőlük a szerencseFeast4 írta:Az Ayew tesókkal mi lett?Én ilyen 13-14 körül azt gondoltam hűha.Aztán semmi...
Figyelte őket valaki?Ennyire besültek, vagy sérülések, vagy mi volt?