Élő közvetítések
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Néha gyötrelmes mit össze nem bénázunk de mellette pedig nagyon élvezetes a játék és a srácok is nagyon érzik a zsugát. Lajos betalálhatna, jót tenne egy gól neki igazán.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Emlékeztek amikor még azért örültünk Suareznek mert ő mezőnyben is kiváló?
Jó rég volt már.
Jó rég volt már.

Azt neztem én is, ettől függetlenül gyenge.hdavid írta:34 km/h az kemény
Ter Stegen....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Csak a második félidőre értem haza remélem itt is lesz azért gól. A leírások alapján felemás a meccs...Dembelé jöhetne, érdekel a játéka:)
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ez szép volt , Deulofeu is alakított végre valamit 
Lajos meg...Mindent kihagy, le merem fogadni hogy valami nagyon beteg gólt fog lőni...

Lajos meg...Mindent kihagy, le merem fogadni hogy valami nagyon beteg gólt fog lőni...

Suinak semmi nem jön össze egyenlőre.

Jók vagyunk, senki nem lóg ki, de Messi ma is más szintet képvisel. A következő félidőben jó lenne pihentetni a BL-re + Dembele végre debütálhatna.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Suarez borzalmas, de nála ez nem számít, ettől még verhet egy duplát simán. Deu súlytalan, küzd, hajt, de sok eredménye nincs. Tetszik összességében, bár kár a lesgólért szórjunk még párat, ne legyen felemlegetve. No és megnézném az újakat is lassan.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador del Barça
Borzasztó fura ez a formáció. Még mindig elkeserítő, amikor Suárez nem néz fel kontránál és reflexből leadja balra ahol már nincs senki. Remélem Dembelé kap majd egy 30 percet, hogy szokja a szitut.
Deulofeu akarata és motivációja szinte sergi robertoi magasságokba megy, ami hatalmas segítség lehet az egész szezon során.
Igazából nem játszunk túl szépen, (még) nem is gálázunk annyira, de nem is kell. Eredményes a csapat és én lennék a legboldogabb, ha az idei évben az összes csapatot 2-0-ra vernénk.
Deulofeu akarata és motivációja szinte sergi robertoi magasságokba megy, ami hatalmas segítség lehet az egész szezon során.
Igazából nem játszunk túl szépen, (még) nem is gálázunk annyira, de nem is kell. Eredményes a csapat és én lennék a legboldogabb, ha az idei évben az összes csapatot 2-0-ra vernénk.

Ne mondja nekem senki, hogy amit ma Duli meg Suarez lehozott, azt nem tudta volna Dembelé is??
Iniesta is nagyon sok labdát el, főleg magához képest..Espanyol mindent megtesz, hála az égnek, hogy könnyed meccs legyen.
Iniesta is nagyon sok labdát el, főleg magához képest..Espanyol mindent megtesz, hála az égnek, hogy könnyed meccs legyen.
Csapatként müködünk. Ezt egy pár éve nem láttam már.Egyének oldották meg mindíg.
És igen vannak gyenge teljesitmények de ilyenkor kell fenthagyni az emebereket hogy bele jöjjenek. Pláne 2-0nál ugy hogy a meccs minden szegmensét domináljuk. De ezt EV is tudja.
Dembelére kiváncsi lennék 60adik körül jöhetne.
És igen vannak gyenge teljesitmények de ilyenkor kell fenthagyni az emebereket hogy bele jöjjenek. Pláne 2-0nál ugy hogy a meccs minden szegmensét domináljuk. De ezt EV is tudja.
Dembelére kiváncsi lennék 60adik körül jöhetne.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
én nem tartom annyira rossznak Init, de amit Suarez művel (hosszú-hosszú ideje) az már elkeserítő. Delou nálam vegyes, hajt és próbálkozik. összességében továbbra is a lassúság a legnagyobb bajunk. alig alig akar valaki beindulni, talán 3-4 lendületes támadásunk volt abban van veszély. az a szerencse, hogy az Espanyolban nincs veszélyes (gyors) csatár így a védelem még áll a lábán (egy kapufát kivéve)
hashajtó az majd meghozza a várt eredménytvisca el barca írta:reggelente én is szoktam küzdeni a wc-n, sok eredménye nincs. kb mint dölöfu mai játéka: nulla. nála már csak suarez gyengébb. rakéta viszont kifejezettem tetszik, ha legalább minden 2. meccsen így tolná az jó lenne. iniesta is jól kezdett, de őrajta már megint érezni, hogy 30 perc után belassul...Bob_Marley írta:Deulofeu nagyon hajt, le a kalappal előtte.

nah offbó ki

Duli is retek gyenge ,de legalább megy és hajt... Suarez meg elpasszol mindent és csak a kezét széttárva vergődik...
Én csak azt nem értem,ha inkább Messi játszik középen/szabadabban,akkor miért nem két valódi szélsővel állunk fel?Suareznek szerintem ez egyáltalán nem fekszik,ő inkább a védőkkel szeret harcolni középen. Valverde biztos jobban tudja,de szerintem így Suarez képességeit egyáltalán nem használjuk ki.
Nemkell golt rúgnia. Helyzeteket alakítson ki vigyen el 1 embert adjon gólpasszt goltrúgni ottvan Messi Suarez meg szerinte ma Rakotic is betalál.Tunyacsap73 írta:Dulifuli utolsó kezdése volt Ha ma nem rúg gólt
- visca el barca
- Presidente del Barça
reggelente én is szoktam küzdeni a wc-n, sok eredménye nincs. kb mint dölöfu mai játéka: nulla. nála már csak suarez gyengébb. rakéta viszont kifejezettem tetszik, ha legalább minden 2. meccsen így tolná az jó lenne. iniesta is jól kezdett, de őrajta már megint érezni, hogy 30 perc után belassul...Bob_Marley írta:Deulofeu nagyon hajt, le a kalappal előtte.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Én lekapnám a francba.... Messi menne be középre két oldalt meg DD, aztán hadd szóljon. Paula is jöhetne Ini helyére.jangamen írta:tehát hogy Suarez mennyire sz@r, arra nincsenek szavak.
Suárez csomószor kiszorul szélre. Gyakorlatilag mindenhol játszik, csak ott nem, ahol a helye van: a kapu előtt, a védők között, centerben. Így nem tudom, miért vártok tőle jó játékot. Az elmúlt 3 évben kibírta Enrique, hogy ne csessze ki a szélre a középcsatárt, most Valverde úgy látom visszahozza ezt a régi jó Pep-féle szokást.
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Capitá del Barça
Suarez is nagyon gyenge ma
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Deulofeu nagyon hajt, le a kalappal előtte.

tehát hogy Suarez mennyire sz@r, arra nincsenek szavak.