Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Félindok lehet, hogy rájött, Vidal alkalmatlan a jobbhátvéd posztjára. Persze, akkor kezdhetne Semedo, de úgy néz ki, hogy őt meg SR-rel rotálja egyelőre... Szerencsétlen Roberto csak nem tud elszabadulni onnan...Normandia írta:Reméljük ez csak spekulció, mert értelmét nem látom. Vagy lehet, nem tudunk valamit, ami ezt indokolja.
Reméljük ez csak spekulció, mert értelmét nem látom. Vagy lehet, nem tudunk valamit, ami ezt indokolja.visca el barca írta:a sport kezdője
TS - SR, piq, umt, alba - rakéta, busi, ini - messi, lajos, dembele
azon mondjuk berosálok ha SR lesz a jobb bekk....
Ez egy ótvar. Semedo miért nem kezdő? SR miért nem KP?visca el barca írta:a sport kezdője
TS - SR, piq, umt, alba - rakéta, busi, ini - messi, lajos, dembele
azon mondjuk berosálok ha SR lesz a jobb bekk....

Érzésem szerint pont ezeket a srácokat nem mozdítanám el most a helyükről! Umtitinek kell a terhelés , Rakiticnek szerintem az önbizalma és az új posztja felvirágoztatta és Semedot mondanom sem kell, hogy konkrétan tök egyedüli jobbhátvéd a keretbenBob_Marley írta:Nem feltétlen vagyok abban biztos, hogy minden marad, Iniesta kifejezetten kérdéses, hogy ennyi meccset egymás után hogy bír. Roberto már a kerettel van, akár be is teheti.
Túl sok jelentősége nincsen egy első fordulós kupameccsnek, több helyen is lehet változás szerintem, Semedo, Umtiti, Rakitic helyett akár.
Én ezért pihentettem volna/hoztam volna le félidőben tegnap Iniestat.Bob_Marley írta:Nem feltétlen vagyok abban biztos, hogy minden marad, Iniesta kifejezetten kérdéses, hogy ennyi meccset egymás után hogy bír. Roberto már a kerettel van, akár be is teheti.
Túl sok jelentősége nincsen egy első fordulós kupameccsnek, több helyen is lehet változás szerintem, Semedo, Umtiti, Rakitic helyett akár.