Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Azért ritka szépen játszunk. Az utolsó passzok nem jönnek be, de eléggé érezni a Barca-DNS-t a csapaton. A többi csapat nem így játszik.Atalanta írta:Ez eddig harmat gyenge. Látszik hogy ez már nem a hurka spanyol kiscsapatok.
Suarez még ebből a csapatból is kilóg lefelé, kapura teljesen veszélytelenek vagyunk.Umtiti, Semedo viszont nagyon ok!
Az a védelem sebezhetőnek tűnik.visca el barca írta:Juventus XI: Buffon; De Sciglio, Barzagli, Benatia, Alex Sandro; Bentancur, Pjanic, Matuidi; Douglas Costa, Higuain, Dybala

Kell az hogy mindenki érezze, hogy fontos és számítanak rá. Szerintem pl Arda esetében ez is félresiklott (nem kisebbítve, hogy most már nem is érdekli a dolog) hiába játszott jól, hetekig padon ülhetett. Szerintem SR-Semedo összevetésben mindkettőnek kell a perc, s pedagógiai szempontból is érdemes cserélni. Iniesta fizikai dolgok miatt, Rakitic ha Semedo mégis van, akkor helyére SR. Umtiti helyén meg Mascherano, de kiderül. Érdemes a keretet tűzben tartani.visca el barca írta:semedot minek cserélnéd le? 23 éve4sen top fizikai állapotban elfáradt az eddigi 2 meccsén?Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.

Umtiti-Semedo páros lecserélésére semmi ész érv nincs az esti meccsen.Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.
semedot minek cserélnéd le? 23 éve4sen top fizikai állapotban elfáradt az eddigi 2 meccsén?Bob_Marley írta:Én feltétlenül várok személyi változásokat a hétvégi meccshez képest, Iniesta-Semedo-Umtiti-Rakitic helyeken, adott esetben. Bár Mascherano-Umtiti csere lehet nem jó ötlet a jól fejelő Juventus játékosokkal szemben, meglátjuk.