Élő közvetítések
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
jol van akkor nem dönt.
6 meccs van a csoportban, de egyet kukázzunk is, mert nem dönt semmiről. ahha.
na jó szurkolást mindenkinek.
6 meccs van a csoportban, de egyet kukázzunk is, mert nem dönt semmiről. ahha.
na jó szurkolást mindenkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Általában szenvedni szoktunk náluk, eredménytől függetlenül.csababarca írta:Ugyananniy tétje van mint minden meccsnek, nem kell lekicsinyíteni egy bl meccset.
Getafe mumus?
12 meccs a bajnokságban idegenben 2004 óta, 2x 2 vereség, ennyi erővel mindenki mumus, aki ellen idegenben játszunk.
Első forduló, semmiről nem dönt, a megfelelő pontokat később be lehet gyűjteni. Ha játszottunk volna esetleg több fordulót akkor, de semmiről nem dönt vagy befolyásol a mai.
- csababarca
Ugyananniy tétje van mint minden meccsnek, nem kell lekicsinyíteni egy bl meccset.
Getafe mumus?
12 meccs a bajnokságban idegenben 2004 óta, 2x 2 vereség, ennyi erővel mindenki mumus, aki ellen idegenben játszunk.
Getafe mumus?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Akkor király most már megnyugodtametooka9 írta:Ő kezd.hdavid írta:De miért nem semedo kezd???
Ő kezd.hdavid írta:De miért nem semedo kezd???

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ők meg minket, úgyhogy mondhatjuk iksz.S.Agüero írta:Tavaly is azt mondtad, hogy két iksz lesz a City ellen, ami mindkét csapatnak jó, aztán vertük őket itthon simán.Bob_Marley írta:A másik két csapat ellen meg kell legyen a megfelelő pontmennyiség a továbbjutáshoz, másodlagosnak tartom én is az eredményt, egy jó ikszet tudok elképzelni és mindkét csapat megy a dolgára.

Mert kicsit hosszabb távban gondolkoznék, s mainak nem sok tétje van.annyira szeretem ezeket a kommentjeidet, mert mindig időtállóak. beírod ezt májusban is egy bajnokin, meg most egy kupameccsen is.
egy jó iksz.
otthon.
amikor revansért megyünk.
Getafe ellen nyerjünk, kicsit fontosabb főleg egy mumus pályán.

- csababarca
annyira szeretem ezeket a kommentjeidet, mert mindig időtállóak. beírod ezt májusban is egy bajnokin, meg most egy kupameccsen is.Bob_Marley írta:A másik két csapat ellen meg kell legyen a megfelelő pontmennyiség a továbbjutáshoz, másodlagosnak tartom én is az eredményt, egy jó ikszet tudok elképzelni és mindkét csapat megy a dolgára.
egy jó iksz.
otthon.
amikor revansért megyünk.

3 nyert meccs után nehogy már az x-el elégedettek legyünk egy full tartalékos Juve ellen, aki tavaly kiverte nekünk smirglivel. Meg kell őket verni, megtéve a lépést a csoportelsőség felé.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Tavaly is azt mondtad, hogy két iksz lesz a City ellen, ami mindkét csapatnak jó, aztán vertük őket itthon simán.Bob_Marley írta:A másik két csapat ellen meg kell legyen a megfelelő pontmennyiség a továbbjutáshoz, másodlagosnak tartom én is az eredményt, egy jó ikszet tudok elképzelni és mindkét csapat megy a dolgára.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A másik két csapat ellen meg kell legyen a megfelelő pontmennyiség a továbbjutáshoz, másodlagosnak tartom én is az eredményt, egy jó ikszet tudok elképzelni és mindkét csapat megy a dolgára.

Eredmény engem annyira nem érdekel, inkább a játék legyen rendben a BL-ben itt szezob elején.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- visca el barca
- Presidente del Barça
hajrá lyányok, egy nyögvenyelős 5-0-t várok 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Mész focizni?palesz77 írta:Nyitva már most, az elejéről sajnos lemaradok.

TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
-
- Capitá del Barça
Szerintem az ma tényleg igazi klasszis teljesítmény, aki Lajossal is tud gólt rúgatni!
Semedo elég komoly, az egész jobb oldalon ott van. Good luck Vidal.
Messi pedig megint.... Nem tudom, annyira el vagyunk vele kényeztetve. Ez a 3 gól nála már nem nagy dolog, ezt úgy vesszük nála, hogy ez alap. Iszonyat mit megcsinál ez a pali már évek óta. Nagyon fura lesz a Barcelona nélküle, ez egy Isten, egy űrlény, egy állat.
Semedo elég komoly, az egész jobb oldalon ott van. Good luck Vidal.
Messi pedig megint.... Nem tudom, annyira el vagyunk vele kényeztetve. Ez a 3 gól nála már nem nagy dolog, ezt úgy vesszük nála, hogy ez alap. Iszonyat mit megcsinál ez a pali már évek óta. Nagyon fura lesz a Barcelona nélküle, ez egy Isten, egy űrlény, egy állat.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Stegen is hogy oda rakta Gomes lábára fél pályás átadással...
Nagyon megérdemelnék a srácok a bekapott gól nélküli meccset

Nagyon megérdemelnék a srácok a bekapott gól nélküli meccset
Még a végén Gomes bejátsza magát a kezdőbe
felve irom le, de miota beallt andre gomesnek csak jo megmozulasai, parharcai voltak, ez az inditas meg tokeletes utemben ment
no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Na fekete meglövette végre Lajost, ezt már művészet lett volna kihagyni. Jó kis zsugát nyomtak ma a srácok!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Es tényleg ez a gála középpálya 

Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
SUAREZZZZZ!!!

Laliiiiiii !!
Dembele meg nagyon okosan tette a dolgát !
Dembele meg nagyon okosan tette a dolgát !