Élő közvetítések
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy valaki még labdába se rúgott nálunk, már kritizálták és gúnyolódtak rajta, mással szemben meg idő kell és lámpaláz. Hozzáteszem utóbbival értek egyet, de szimpátia dolognak érzem, helytelenül.

A vezetésünktől eltekintve én úgy látom, hogy középen megesznek minket. Iniesta még rendben van, de Rakitic pl elég gyakran fut üresbe, mintha nem találná a helyét a játékban. Igazából úgy tűnt, hogy szerencsénk volt az olaszok cseréjével, mert még nem volt meg a kellő összhang náluk, mert egyébként nagyon nem vagyunk meccsben. A támadások estlegesek és valamivel frissebbnek is tűnik a Juve.csababarca írta:Szép gól volt nagyon, de nem tetszik a szisztéma.
hátul rendben vagyunk, szerencsére Semedo visszér rendre, és takarít.
de elől ezt az eltolódott dolgot még nem nagyon értem.
Dembelének kelleni fog idő, mire belejön, felveszi a ritmust, és bátran fog cselezni, illetve jobban bevonja magát a játékba. Jó lesz az, kár remegni.
Jók vagyunk, eddig tetszik. Viszont a Juve kontráira nagyon kéne figyelni, nehogy gólra váltsanak egyet.
Visca El BARCA!!!
Ezt meg köszönöm, akkor semmi lényegesről nem maradtam le szerencsére.Normandia írta:Két lövés a Juvétól, más semmi.ZBarca írta:Lekéstem az első negyedórát, milyen a meccs képe eddig?

Visca El BARCA!!!

Dembelé még oké, hogy jobbközép, de Suárez balközép?? a bal szél állandóan üres..Jordi Alba sem bír annyit futni, hogy legyen ott mindig vki..konkrétan a bal oldala a Barca-nak nem létezikS.Agüero írta:Mi van eltolódva? Messi kötetlen, Dembélé jobbközép, Suárez balközép.de elől ezt az eltolódott dolgot még nem nagyon értem.
Suárez meg csak lézeng a pályán

Dembelé nem fog tudni a baloson jatszani.
De jo lenne kapott gol nelkul lehozni ezt is. Így tovabb, okosan.
De jo lenne kapott gol nelkul lehozni ezt is. Így tovabb, okosan.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Dembélé sokkal inkább szélen van, mint Suárez, mivel Messi 10-ből 9-szer jobbra mozog ki középről Dembouz nyakára.S.Agüero írta: Mi van eltolódva? Messi kötetlen, Dembélé jobbközép, Suárez balközép.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Egyértelmű, hogy Dembélének kell azért némi idő az összeszokáshoz, bár villanásokra bőven lehet azámítani tőle, a gólt megelőző akció is tőle indult.
Amit még meg kell jegyrzni, hogy egy igen komoly gépezet a Juve még így, hiányzókkal együtt is.
Amit még meg kell jegyrzni, hogy egy igen komoly gépezet a Juve még így, hiányzókkal együtt is.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- visca el barca
- Presidente del Barça
én már nyáron is mondta, h ez a messi ott játszik ahol akar nem lesz jó. oké, lövi a gólokat, de se lajos, se dembele nem tudja néha merre fusson....csababarca írta:Szép gól volt nagyon, de nem tetszik a szisztéma.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

ezt úgy érted remélem hogy ...kétszerlics írta:Azért látszik Valverde kezemunkája, hátul stabilabbak vagyunk meg kontrázunk jópárszor.

- Legendinho
- Jugador del Barça
Semedo hatalmas vételnek tűnik eddig. Nem tudnak lekontrázni mert villámgyors, lepattanókra is odeér. Van még hiba a játékában, de nagyon pozitív amit mutat. Dembele eddig nem igazán azt hozza amit vérnék tőle, de mutatott 1-2 szép dolgot ma is. Az elején voltak jó megmozdulásai, de túl sokáig vitte az akciót, utána nem is vállalt már annyit.
Messi meg Messi... Amit Suarez, Dembele kihagy, azt Messi belövi...
Messi meg Messi... Amit Suarez, Dembele kihagy, azt Messi belövi...
Bartomeu, OUT NOW!
én egy kontrát nem láttam..jobbszél meg nem létezik, ez nagy munka...juve 3-4 kezdőjátékos nélkül veszélyesebb volt, mint a Barca..csak a Barca-nak van 1 Messi-jelics írta:Azért látszik Valverde kezemunkája, hátul stabilabbak vagyunk meg kontrázunk jópárszor.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Szép gól volt nagyon, de nem tetszik a szisztéma.
Dembelének kelleni fog idő, mire belejön, felveszi a ritmust, és bátran fog cselezni, illetve jobban bevonja magát a játékba. Jó lesz az, kár remegni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Capitá del Barça
Buffonnál meg késett az adás..visca el barca írta:nyomorék m4... 45 perc alatt nem tudják szinkronba hozni a képet a hanggal... messi még el se lőtte, már üvöltözi h gól...
nagyon egy telegatyás félidő volt, Alba annyit passzolgat hátra, mint Pedró legszebb éveiben
Suarez? szörnyű, de kimenti magát egy Messi passzal. az rendben van, hogy ez egy klasszis csapat és nem tudnak előre focizni na de ennyire?! 45 percre csak egy támadás jut? ez bizony karcsú.

- Normandia
- Director del Fútbol
Ez a Semedo valami eszméletlen. Ez a srác hatalmas vétel volt.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- visca el barca
- Presidente del Barça
nyomorék m4... 45 perc alatt nem tudják szinkronba hozni a képet a hanggal... messi még el se lőtte, már üvöltözi h gól...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem tudom hova tenni Lajost továbbra sem, azt mondjuk jogosan, hogy nincs képessége az összjátékhoz, erre csinál egy ilyen kényszerítőt.Nyiri81 írta:Sokat szidott Suarez milyen szép labdát adott vissza Messinek?
Ugyanúgy ahogy bénázik a kapu előtt, aztán rúg egy lehetetlen gólt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára corol 2017.09.12. 21:38:00-kor.
na megkezdtétek Dembelé ekézését? Jól van srácok 
Aki azt hitte, hogy egy 20 éves pelyhestökű gyerek majd az első meccsein mesterhármasokat vág, az nagyon el volt tévedve. Az egy dolog, hogy mennyibe került, neki még hosszú az út, mire skandálni kell a nevét. Akiben ez nem tudatosul, annak nehéz éve lesz.
Suarez sokkal nagyobb gond, teszem hozzá.

Aki azt hitte, hogy egy 20 éves pelyhestökű gyerek majd az első meccsein mesterhármasokat vág, az nagyon el volt tévedve. Az egy dolog, hogy mennyibe került, neki még hosszú az út, mire skandálni kell a nevét. Akiben ez nem tudatosul, annak nehéz éve lesz.
Suarez sokkal nagyobb gond, teszem hozzá.
Inkább hoznám oda Deut.Subinho írta:Dembelének át kéne jönni balra mert hatalmas üres területek vannak, jobb oldalt meg össze van tömörülve.Yokozuna írta:Suarez kitolódik balra, és légüres térben mozog. Baloldalt nincs csatár, féloldalas az egész támadó játék. Messit zavarja Dembelé, aki elég ügyetlenül mozog.
Dembélé nagyon szépen megtartotta azt a labdát, hihetetlen. Végre Buffon is megkapta. 

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
A Dembelés szitu 11es volt.
-
- Capitá del Barça
Semedo simple the best..