Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A 16-os Bayern tényleg nagyon jó csapat volt, sajnáltam én is őket, ott a jobb csapat esett ki. De 15-ben sem voltak már rosszak, kaptak egy nagyon jó Barca ellen ugyan 3 gólt, de kulcsembereik hiányoztak, és partiban voltak addig, amíg Messi el nem kattant. Az sem nagyon Pepen múlt. Az első éve volt az, amit tényleg elszúrt. Illetve a Cityvel sem tudott eddig maradandót alkotni, bár most az utóbbi meccseken remek formában voltak.Rivaldo11 írta:2016 tavaszán már überfocit játszottak a bajorok, de kiestek, mert képtelenk voltak betalálni idegenben az atleticonak. Ennyin múlik néha. De a visszavágón amilyen focit toltak, az a tempó, az a letámadás...eszméletlen volt.
Messze a legjobb csapat volt akkor az a Bayern, alaposan visszafejlődtek az olasszal.
én nem is nézem, mert sírok ha látom azt a kettő gyereket.palesz77 írta:Dortmund gálázik megint, Philipp eddig elég jó vételnek tűnik. Dahoud és Weigl meg egymás mellett valami csodálatos látványt nyújtanak.Első két gól tőlük is indult amúgy.
Igen, én is nagyon röhögök azokon, akik Carlóval megjövendölték itt a triplázást.csababarca írta:Pedig azt mondták a bayernesek, plusz a madridisták hogy csak Pep miatt nem nyerte hülyére magát a bl-ben a bm. Bezzeg majd Ancelottival verhetetlenek lesznek mindenhol.
Akkor hogy is van ez most? Kicsit összezavarodtam.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez teljesen jó dolog. A Bundesliga nagyon hanyatlófélben van, és ez nagyrészt a kevés tőkebeáramlásnak köszönhető. Alacsonyak az "árak", komoly a szakmai munka, de mégsem tudják felvenni a versenyt a spanyolokkal, pedig a közép- és kiscsapatok körülményei nagyon hasonlóak alapvetően.BarcafanTomee írta:Le a kalappal a németek előtt.
Most expensive Bundesliga summer signings:
Corentin Tolisso £36m
Andriy Yarmolenko £23m
Niklas Süle £19m

Bajom nincs vele, szimpatikus is, csak szeretnék nála is jobb játékost a kezdőbe.Normandia írta:Nem igen szereted Rakétát Palesz.