Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Csak annyiban rossz ez, hogy nem fogunk nyáron/télen egy zsák labdát sem kapni érte, de ezt leszámítva jobb lesz mindenkinek. Ha elhúz, végre kereshetünk valami ideillőbb, tehetségesebb csatárt, akiben benne lehet Suarez utódja.. Már ha egyáltalán keresünk olyat.S.Agüero írta:Szegény Paco, sajnálom, hogy ennyire kiesett a pikszisből, nekem szimpatikus a csóka, de úgy tűnik, hogy nem számít rá EV.
nincs. ezek csak a pénzért jöttek ide. egy alcacer sehol máshol nem fog havi 400.000 eurót keresni, de még a felét sem. tudta jól mikor idejött h nem fog játszani.Samper írta:Kiváncsi vagyok, van-e olyan határ, amikor a jól fizetett kihagyottak azt mondják, hogy elég és elkezdenek csapatot keresni.

S.Agüero írta:Kíváncsi leszek, hogy Piqué kezd-e, illetve hogy Vidal vagy Deu kap elöl szerepet.

Ezzel szóról szóra egyet tudok érteni. Az első félidő kifejezetten gyenge játékot hozott mindkét részről. Nagyon örülök a szép győzelemnek, de azért még messze nem arról volt szó, hogy uraltuk volna a játékot...mess2009 írta:nagyon örülök a revánsnak akkor is ha tartalékosok voltak. három nullánál nem illik kritizálni de azért vannak látható gyenge pontok
...

Nagyon nagyon korán van még, de egyértelműen jobbak vagyunk annál mint amit a szuperkupa után gondoltunk. Bármi lehet, a tavaszt kell majd nagyon jó ritmusba elkapni, addig össze kell szokni és a bajnokságba valami előnyt kiépíteni.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?

Nem vagy egyedül.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?
Én továbbra is úgy gondolom, hogy Neymar kiesésével sokakról lekerülhet a teher és sokkal inkább csapatként tudunk működni mint egyénieskedésben. És hosszú távon ez a jó megoldás.MQuCsabi írta:Én ezt nagypn rosszul érzem, ha úgy érzem, nagyon egyben vagyunk?