Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony, és ez az ő hibája. Ez a butasága gyümölcse, ezen nagyon nincs mit szépíteni.markionni írta:Kompletten kimaradt az eloszezonja es az alapozasa a nemeteknel.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont![]()
kellett itt palesznak örülni, hogy nálunk alig van komoly sérülés... nesze neked. én csak azt nem értem, hogy lehet 20 percnyi álldogálásban megsérülni fél évre. nekem ez rejtély...
átállnék vmi kétcsatáros verzióra mert ha a pákó-dölöfu-lajos trióból kettő folyamat fent lesz az -2 ember minden meccsen...
Kompletten kimaradt az eloszezonja es az alapozasa a nemeteknel.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont![]()
kellett itt palesznak örülni, hogy nálunk alig van komoly sérülés... nesze neked. én csak azt nem értem, hogy lehet 20 percnyi álldogálásban megsérülni fél évre. nekem ez rejtély...
átállnék vmi kétcsatáros verzióra mert ha a pákó-dölöfu-lajos trióból kettő folyamat fent lesz az -2 ember minden meccsen...
Én is így vagyok vele, számomra az adta meg a reményt az idei szezonra hogy legalább jön valaki aki idővel érdemben képes lehet Neymart helyettesíteni.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont![]()
Hihetetlen... Most olvastam, angolul azzal kezdték hogy "official: Dembele out for 3-4 ", már kezdtem örülni hogy 3 hét, erre olvasom tovább és az a 3-4 nem hét hanem hónapGareth Tello írta:A hivatalos verzió még ennél is rosszabb... Jövő héten Finnországban megoperálják, ezután pedig három és fél - négy hónapot kell kihagynia....
Ráaádásul mindkét játékos a 11-es számot viselte, és ugyanúgy idegenben játszottunk.S.Agüero írta:És ugyanúgy 0-0-nál sérültek meg, ugyanúgy 2-1-re nyertünk, plusz akkor is a harmadik számú mezben nyomtuk.visca el barca írta:Dembélé and Neymar both got injured for the first time in their first season, against Getafe in the same minute.
jövőre ha veszünk vkit akkor a getafe elleni meccsen megkérjük, hogy a 25. percben legyen oly kedves és ne csináljon semmit
sport szerint 3 hét. beinsports amugy mehetne tiltóra, nyáron is csak kamukat írtak rólunk.Gareth Tello írta:A beIN Sports egyik embere szerint legalább két hónapos kihagyásra kényszerül a sérülés miatt.
Remélhetőleg ez nem lesz közös, ahogyan az sem, hogy Neymarnak ez 1 hónapos kiesés volt.recrea írta:És semmit nem nyertünk év végénS.Agüero írta: És ugyanúgy 0-0-nál sérültek meg, ugyanúgy 2-1-re nyertünk, plusz akkor is a harmadik számú mezben nyomtuk.
És semmit nem nyertünk év végénS.Agüero írta:És ugyanúgy 0-0-nál sérültek meg, ugyanúgy 2-1-re nyertünk, plusz akkor is a harmadik számú mezben nyomtuk.visca el barca írta:Dembélé and Neymar both got injured for the first time in their first season, against Getafe in the same minute.
jövőre ha veszünk vkit akkor a getafe elleni meccsen megkérjük, hogy a 25. percben legyen oly kedves és ne csináljon semmit
És ugyanúgy 0-0-nál sérültek meg, ugyanúgy 2-1-re nyertünk, plusz akkor is a harmadik számú mezben nyomtuk.visca el barca írta:Dembélé and Neymar both got injured for the first time in their first season, against Getafe in the same minute.
Épp elég szégyen 4 év kint lét után.Bob_Marley írta:Mondjuk Bale most se beszéli még a nyelvet
Van közelebbi példa is. Arda se tud spanyolul, tolmács van mellett feszt. Gondolom annyit azért tudnak, hogy ne bírják eladni őket az utcán, meg hogy a játékosokkal elbratyizzonak.Bob_Marley írta:Mondjuk Bale most se beszéli még a nyelvet