Szerintem nagyot küzdöttek hétvégén a srácok, az ilyen meccseket tavaly buktuk. Én rettentően örülök, hogy sikerült végül nyerni, még ha szépen és jól nem is játszottunk, de azért a nyári felkészülés, a csapat körül kialakult helyzet miatt szerintem kevesen gondolták ezt a jó rajtot...
Ami a csapatot illeti. Annak örülök, hogy EV nem rotálja szét a csapatot, mint tette azt elődje, ami miatt iszonyat sok pontot hullajtottunk. Nekem valahogy az az elképzelésem vele kapcsoltban, hogy szép lassan fiatalokat hozzon fel egy-egy posztra a túlfizetett semmit nem csináló sztrájaink helyett. Tudom, hogy bő a keret, de a kezdő kb ugyanaz volt, míg cserék közül is csupán néhányat használt eddig. Visszatérve a meccsre...Umtiti parádés volt hátul, és személy szerint nem örültem annak, hogy ismét SR kezd hátul. Ha Vidalt nem tartja oda elégnek, akkor vagy használja máshol, vagy télen passzoljuk tovább. A cserék jól szálltak be, és nem tudom miért, de valahogy éreztem mikor beállt a brazilunk, hogy gólt szerez. Többek közt én sem értettem vele, hogy ennyiért hozták őt ide, de el kell ismerni, hogy fizikálisan erős, ami nálunk középpályán hiánycikk. A gólja előtt, szerintem csapatunk összes játékos dobta volna magát, róla meg lepattantak a védők az ütközés során. Szóval így tovább Pau, remélem lesz még nyerő ember! Denisnek is örültem, sajnos azt nem igazán láthattuk tavaly, hogy ő mit is tud, mivel LE nem játszott agyon, ha játszatta is összevissza dobálta a pályán. Remélem robbant a srác, mert vannak jó megmozdulásai. Dembelét sajnálom, szerintem nem toltuk túl a játszatását, egyszerűen szerencsétlen volt. Nekem amúgy Deu tetszik eddig. Semmi nagyképűség, ami korábban jellemezte, fut, hajt, küzd, ami lehet hosszú távon kevés lesz, de jó látni, hogy mennyire lelkes, és bízom benne kicsit jobban fognak ülni a cselei is. Én őt várom Dembele helyére. Másik opcióm Vidal, aki szintén jó lehet ott. Denist is el tudom akár itt is képzelni, de inkább Ini helyén nézem, vagy a baloson. Arda remélem nem kap esélyt. Nincs vele bajom, de ha EV következetes, akkor nem játszatja, hátha télen tényleg lelép. Még néhány szót a mindenki által ekézett Suarezről. Szóval mindenkivel egyet tudok érteni. A csávó egy nb1-es középcsapatba sem férne be jelen formája alapján. Nem is tudom mi ilyenkor a jobb: játszatni, hátha elkapja a fonalat, vagy letenni padra gondolkodni. Igazat megvallva látom én hogy akar, de már annyira görcsös., hogy egy labdát nem tud átvenni, lekészíteni...Lehet Benzemával együtt szedtek be valamit, ami tutl fogalmatlanná tette őket!