Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben marhára igazad van, de nekm még hozzájön az is hogy rajtuk buktam kb 2 ropit.lionelmessi19 írta:HAnonymus írta:K. unszimpatikus Brazilia, a 10 százalékát játsszák annak mint ami be lett harangozva... Francia 2002 szindróma csak tovább fognak jutni.
azt meg nem ők harangozták be magukról hogy torony magas eséllyesek, és senki nem tudja megverni őket.
nekem nem unszimpik, csak nem megy nekik és készHAnonymus írta:K. unszimpatikus Brazilia, a 10 százalékát játsszák annak mint ami be lett harangozva... Francia 2002 szindróma csak tovább fognak jutni.
egyszerűen csak többet látok RobinhobanAprieto írta:Szerintem válasszad meg Ronaldot a legrosszabb spílernek a pályán. Nem értünk egyet, van ilyen
Igazad lettlionelmessi19 írta:Mit vártál a madridistáktól?Petixy írta:A madridisták azt mondják,hogy Ronaldo ma jobb mint Ronaldinho![]()
Ronaldinho ma még egy nagyot fog alakítani.
Ronaldot meg lecserélik.
úúúúúúúúú Ronaldo jól passzoltAprieto írta:Hopsza![]()
Egy gólpassz
jó, most nincs formában, de asszem ma még vmi jót fog csinálni.Badi írta:és milyen igazuk van...Petixy írta:A madridisták azt mondják,hogy Ronaldo ma jobb mint Ronaldinho![]()
Mit vártál a madridistáktól?Petixy írta:A madridisták azt mondják,hogy Ronaldo ma jobb mint Ronaldinho
és milyen igazuk van...Petixy írta:A madridisták azt mondják,hogy Ronaldo ma jobb mint Ronaldinho
nagyon a szívemből szóltál tesó!Gauchomester írta:Lehet, hogy kiröhögtök, de szerintem Rivaldo az idei szezonban mutatott játéka miatt simán beférne a brazil kezdőbe. PL:
Köéppálya: Emerson, Kaká, Rivaldo (bal o.)
és elől pedig a Ronaldinho, Ronaldo, Adriano hármas
Zé Robertonál biztos jobb lenne az öreg
Jó persze én sem kötekedni akartam nem azért írtam.Vito írta:én abból az irányból közelítem meg a dolgot, h
a braziloknál a két támadóközéppályás Kaksi és Ronnie,
a két vkp. pedig :
Emerson és Zé Roberto.
Zé helyén játszana Edmilson, mert Emerson, az Emerson.
egyébként szerintem a brazilok 4-2-2-2 -őt játszanak.