Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hé hé hérecrea írta:
Nálunk szülőknél annyi pia van egyébként, h az ilyen Csababarca féle haladó alkoholisták is elégedetten csettintenének.
Csak ha van egy és/vagy több 17-18 éves lányodvisca el barca írta:sört karácsonyra? ez ilyen jó család? nem akartok örökbe fogadni?
Sor+kiskevert?? Utana meg egy szentesti mise.S.Agüero írta:Persze, náluk több pia van a házban, mint kaja.visca el barca írta:sört karácsonyra? ez ilyen jó család? nem akartok örökbe fogadni?
Brutál...húgoméktól kaptam két éve karácsonyra, először ódzkodtam tőle, mert nem szeretem a barnát, de amint hozzáért az ajkam, éreztem, h nagy szerelem lesz. Annyira, h szinte magamtól is sajnálomvisca el barca írta:aki csípi a búzasöröket, annak ajánlanék egy barnát. én nem voltam egy nagy búzás, de az "erdinger dunkel" egy világbajnok darab
Többet:-Drecrea írta: Gondolom faterod munkakörében most mindenki nettó 750-et keres
Anno nagyon rá voltam kattanva a kézművesekre, de ahogy jobban eligazodtam a sörök világában, egyre inkább túlárazottnak tűntek... Mostanában a német búzákra vagyok totálisan rákattanva, Schöffenhofer, Erdinger, Franziskaner bármikor, de a legeslegjobb sör a világon az a Weihenstephaner Vitus.recrea írta:Kézműves sörök közül meg a békésszentandrási, de számomra ezek a kézműves sörök rossz irányba mennek, rengeteg az ihatatlan. Valamint nem vagyok a híve az ízesített söröknek, szilvással, gyömbéressel, mézessel hagyjanak békén. A meggysör, de abból is az, ahol kiérzem a sör ízét.
Budapesten a belvárosban manapság még ennél is olcsóbban rúgnak be a lányokNormandia írta:Mikor annyi idős voltam mint te, én 50-ből is betudtam.S.Agüero írta:Mi anno mindig kiskevertet ittunk, 80 ft volt egy kisfeles.500 forintból be lehetett rúgni.
Itt már vannak, akik a fillért sem ismerik. Gyerekkoromban egy gombóc fagyi 50 fillér volt, ma 250 ft.500 szoros növekmény. A fater fizuja 1500 ft volt(netto, mert akkor még nem volt bruttó) Arányában ma sem keresne rosszul.
Mikor annyi idős voltam mint te, én 50-ből is betudtam.S.Agüero írta:Mi anno mindig kiskevertet ittunk, 80 ft volt egy kisfeles.500 forintból be lehetett rúgni.
Nem próbáltam, lehet igazad van.Messias2 írta:Ennyi erővel amúgy higítózhatnátok is.
Középsulisként fontos szempont az is.S.Agüero írta:Mi anno mindig kiskevertet ittunk, 80 ft volt egy kisfeles.500 forintból be lehetett rúgni.
Eredetileg úgy kezdtem a posztot, hogy: "jó pár éve egyetemre lárok, és ez így is lesz még pár évig.." de inkább kitöröltem, sejtheted, hogy halad. Mondjuk ennek nem az alkohol az oka (remélem, hogy ez nem a tagadás fázisPrimitive írta:Hogy lesz ebből így diploma?Victor_Valdes írta:Előre le kell szögezzek két dolgot, fő állású egyetemista vagyok és muterom italnagykerbe melózik.Ebből kifolyólag fél áron kapon a mézes és sima jim beamet, és a royalt.
![]()
![]()
Hogy lesz ebből így diploma?Victor_Valdes írta:Előre le kell szögezzek két dolgot, fő állású egyetemista vagyok és muterom italnagykerbe melózik.Ebből kifolyólag fél áron kapon a mézes és sima jim beamet, és a royalt.
![]()
Az IPA édes volt, de a búzasör nem? Nekem a búzasör is édeskés. Nekem amúgy sörből elég széles a skála. Mondjuk egyszer ittam egy Balatoni Világos nevezetű sört, nos az tényleg olyan volt, mintha balatoni vizet iszogatna az ember. Búzasör is nagyon jó, de abból 1-2-től több már nem esik jól. Jobban szeretem egyébként a karakteres söröket. De egy könnyed nyári estén a Miller bagy a Heineken is jól esik.recrea írta:Nem tudom, én soproni ipat ittam nem olyan rég és egyáltalán nem jött át, igazából édesnek éreztem, sztem utoljára ittam![]()
Buzasör nagy kedvenc, Erdinger, Hoegaarden (türelem Palesz)
Ezt a Mokost még nem hallottam...ja, közben nézem, "bor"
jó nem rád gondoltam, mert tudom hogy nem írtál volna véleményt róla ha nem ittál.visca el barca írta:félreértések elkerülése végett én is ittam őket és nekem szörnyűek voltak. a legtöbb light, az kb olyan volt mint a "régi", itthoni rolling rock, alig emlékeztetett sörre az íze, kb mintha 3 dl sört felütsz 2 dl vízzelcsababarca írta:nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.
csababarca írta:jó az egy vacak, köze nincs az ipához.recrea írta:Nem tudom, én soproni ipat ittam nem olyan rég és egyáltalán nem jött át, igazából édesnek éreztem, sztem utoljára ittam![]()
félreértések elkerülése végett én is ittam őket és nekem szörnyűek voltak. a legtöbb light, az kb olyan volt mint a "régi", itthoni rolling rock, alig emlékeztetett sörre az íze, kb mintha 3 dl sört felütsz 2 dl vízzelcsababarca írta:nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.
ittam persze, de nem olyan rosszak azok, mint ahogy itthonról be vannak állítva.visca el barca írta: csaba,
kint ittál ottani "löttyöket" mint bud light, bud, coors, miller lite, meg többi topseller moslék? nah azok még az itthoni tömegáruknál is rosszabbak