Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Itt a pont.Bár a franciákat nem is sajnálom,max azért mert rájuk fogadtam és eltolták így a dolgot..Kralo írta:Végre egy csapat aki ráfázott erre az 1-0ás alibifocira! Ébresztőőőő! Szórakozni szeretnének az emberek nem pedig ezt a spórolós elfásult uncsi játékot látni! Köszönöm Korea!
Szerintem Zidane nagyon gyenge volt, és elsősorban rajta múlt... de milyen hülye mázliuk volt a koreaiaknak... mint az előző vb-n, egy egy ilyen idegesítő csapatlionelmessi19 írta:A franciák most sokkal jobban nyomják
az előző meccsen egy kicsit kedvetlenül játszott Henry
most jobb kedve van, jobban is megy neki
sztem ő a meghatárózó, ha nem megy neki vmiért akkor nem
megy a francoknak sem
Robinhot kéne jobb oldalra tenniCooltiszo írta:Ronaldinho kumma [auto_cenzúra] helyen játszik, egyértelműen vissza van vonva a középpálya közepére, onnan szép labdákat ad meg minden csak ez saját magához képest [auto_cenzúra]. Nem értem mit akar tőle Pareira, de az Adriano-Ronaldo-Kaka támadótriót se értem, egy totális hülyeségnek tűnik a látottak alapján számomra.
ma te is a szivemből szóltálCooltiszo írta:Ronaldinho kumma [auto_cenzúra] helyen játszik, egyértelműen vissza van vonva a középpálya közepére, onnan szép labdákat ad meg minden csak ez saját magához képest [auto_cenzúra]. Nem értem mit akar tőle Pareira, de az Adriano-Ronaldo-Kaka támadótriót se értem, egy totális hülyeségnek tűnik a látottak alapján számomra.
Nekem is öcsém mondta asszem az RTL klubb teletextjén olvasta szal érdekes a forrás de akkor is azért ilyen baromságot sztem még ők sem tudnak kitalálnilionelmessi19 írta:sztem ez kacsa, bár nem tom honnan szeded, de egy válogatott nem hiszem h így leégeti magát
sztem ez kacsa, bár nem tom honnan szeded, de egy válogatott nem hiszem h így leégeti magátDrigo írta:
Egyébként azt hallottátok hogy az ukránok állítólag arra fogták a vereségüket, hogy a szállodájuknál sok volt a béka és ezért nem tudtak rendesen aludni azért ez LoL
Hát igencsak...dickricsi írta:Ritka [auto_cenzúra] egy meccs volt ez a Horváto-Japán, de Ronnie-ék is igen visszafogottan teljesítettek eddig finoman szólva...
sztem is látunk még nagy dolgokat a braziloktólcps46 írta:A brazilok azért nem játszanak, mert minek?
Akkor is simán nyerik a csoportot, ha senkit nem szórnak meg. Persze, hogy sokkal szebben játszott Argentína meg Spanyolország, nekem is jobban tetszettek, de még marha messze van a vége.
A japánokat meg szerintem Juninho-ék azért megszórják.