Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek, De én Martialt Paco helyett hoznám, aztán "hagynám" hogy bejátssza magát Suárez helyére ha tudja . De jó lehetne itt.palesz77 írta: Picit off, de Martialnak Suárez mostani, kicsit szélső, kicsit középcsatár posztja nagyon feküdne szerintem. De szerintem MU játékos szóba se nagyon fog kerülni a nyáron, max ha elviszik ők Griezmannt - akkor viszont akár reális is lehet Martial.
Csak Abumeyang nem örülne neki, mert nagy Realos. Őt szerintem ezért is nem nagyon került szóba még itt.hdavid írta:L. Suarez -> Abumeyang cserének igen örülnék...
Is.De Ardara és Vermara bizonyosan, de nem ragaszkodnék Rafinhahoz, Dignehez, Gomeshez és Vidalhoz sem. Vannak továbbá olyanok, akiknek még bizonyítani kell és olyanok, akik bizonyítottak, de kikopóban vannak.hajnesz írta:Szia, Pacora gondolsz?Samper írta:Ki kell rúgni ahhoz Robert Fernandezt, hogy bevallhassuk. nem Barca szintű játékosok vannak a keretünkben. 4-5 embertől meg kéne télen szabadulni és 1-2 klasszist hozni.
Szia, Pacora gondolsz?Samper írta:Ki kell rúgni ahhoz Robert Fernandezt, hogy bevallhassuk. nem Barca szintű játékosok vannak a keretünkben. 4-5 embertől meg kéne télen szabadulni és 1-2 klasszist hozni.
reggel olvastam valahol, az istennek nem találom most, hogy a football leaks szerint évi 22.000.000 eurós fizetést ajánlottunk neki egy 5 éves szerződés keretében és pluszban kapott volna még ennyit ha rábeszéli a poolt, hogy 100 millió euróért vagy annál kevesebbért engedjék el.S.Agüero írta:SPORT | A Barcelona továbbra sem tett le arról a céljáról, hogy megszerezze Philippe Coutinhót. A Liverpool pedig hajlik a brazil eladására, jövő nyár elején vélhetően sikerül végre nyélbe ütni az üzletet.
Amikor mind elhittük, hogy az idei átigazolási időszak csak egy egyszeri rémálom volt...S.Agüero írta:SPORT | A Barcelona továbbra sem tett le arról a céljáról, hogy megszerezze Philippe Coutinhót. A Liverpool pedig hajlik a brazil eladására, jövő nyár elején vélhetően sikerül végre nyélbe ütni az üzletet.
Akkor már csak órák kérdése.S.Agüero írta:SPORT | A Barcelona továbbra sem tett le arról a céljáról, hogy megszerezze Philippe Coutinhót. A Liverpool pedig hajlik a brazil eladására, jövő nyár elején vélhetően sikerül végre nyélbe ütni az üzletet.
Mióta Valverde látványosan hanyagolja, azóta nem is zavar engem, hogy itt van. Persze menjen csak, sok sikert neki, hajrá Gomes, blablavisca el barca írta:AS Monaco intends to sign André Gomes if Barça are able to sign Goretzka in the upcoming winter transfer window. [md]
jó lenne, mert januárban lejár a sör szavatossága amit még nyáron vettem
visca el barca írta:AS Monaco intends to sign André Gomes if Barça are able to sign Goretzka in the upcoming winter transfer window. [md]
jó lenne, mert januárban lejár a sör szavatossága amit még nyáron vettem
Szerintem általánosságban írta, hogy így a nagy átlag Kroost is ilyennek tartotta. Egyébként meg ha be lehetne cserélni Turanra vagy Pacora, egyből írnám alá. Fogalmam sincs, hogy ki a srác, de már így látatlanban is hasznosabbnak tűnik, mint az említettek. Egy szmokingos csimpánzra is elcserélném akármelyiküket btw.S.Agüero írta:Nem tudom, miről beszélsz, rossz szöveget adott ki a random generátor, én ilyet sosem írtam Kroos-ról.
Nem tudom, miről beszélsz, rossz szöveget adott ki a random generátor, én ilyet sosem írtam Kroos-ról.Samper írta:Nem ez volt a szöveg Kroosról is?S.Agüero írta:Sokan oda vannak Goretzkáért, én nem látok benne semmi extrát, de így vagyok Wernerrel is, gyors, de nem lesz belőle klasszis szerintem.
Hozzánk csak nála komplettebb és fiatalabb centert szabad drágán igazolni. Gólerős, de nem klasszis.Tobias88 írta:Amúgy se lenne hülyeség Antoine Griezmann-t megpróbálni leigazolni 100 millióért, de ha Suarez így folytatja akkor kötelező is lenne. Nagyon nagy erősítés lenne elől és a 100 millió a mai árak alapján nevetséges összeg érte(Dembelé 145 millió volt)