2017.11.06. 09:29:21
Gratulálok neki a két góljához, és a játékához is! Reméljük egy kicsit megjött az önbizalma!
Érdekes amúgy az ő helyzete. Azt szerintem senki sem vitatja, hogy egy tehetséges játékosról van szó. Ami leginkább zavaró benne az a vételára, a fizuja (pláne ha azt nézzük mennyit játszik), és kérdéses, hogy mennyire illik ő a mi focinkba. Ez utóbbi azért is bonyolult, mert kevés csatár van, aki ebbe könnyen és probléma mentesen képes kiteljesedni. Láthattunk itt nála nagyobb nevű csatárokat is, akiknek nem ment túlzottan itt. Szóval szerintem hasznos lehet ő, csak mivel a posztján Suarez játszik, így mégis haszontalan. Suarez játékban igen messze áll Messitől (még csúcsformájában is, nemhogy most), mégis hasonló privilégiuma van. Szinte mindig kezd, ritkán cserélik le. Paco pedig igazából az ő eredeti posztján lehetne hasznos. Bántó nézni mostanában Suarez teljesítményét, konkrétan nem tud gólt szerezni. Hihetetlen mennyire formán kívül van, de így sem kapott eddig sok esélyt Paco. Azért remélem a két gólja után kicsit nagyobb szerepet kap az eddiginél, és lövöldözi majd a gólokat.
EV elvileg egy szűkebb keretet szeretne, amit én totálisan támogatok. Most nevek nélkül írom, de szerintem ez sok játékos számára jó lehetne, mert kevesebb ember között kellene elosztani a játékperceket, így többet játszana egy-egy ember. Mondanom sem kell, hogy edzés ide,edzés oda, azért más ritmusban és önbizalommal játszana itt egy-két ember, ha minden meccsen játszhatna akár csak csereként is egy kicsit