Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
S.Agüero írta:2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Mind két csapat jó formában van. Valszeg Napoli visszább áll. Úgy érzem nem lesz sok gól. A City valahogy behúzza, aztán lehet lesz 5-6 is, de City győzelemmel.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
2-1-et tippelnék így előre. Szerintem 3 gól legalább lesz, mindkét csapat lő gólt, és City-siker lesz a végén.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Én is sok gólos, szép játékot hozó, nagy iramú meccset várok, meg kb, az egész világ, ilyenkor szokott 0-0 lenni.palesz77 írta:Este ki mit vár a Napoli-City meccstől? Sajna az elejéről lemaradok, de ezt tuti visszanézem majd, remélhetőleg egy relatíve sok gólos, szép focival megspékelt meccs lesz, és egyik csapat se taktikázza túl. Nem azok a típusok amúgy, jó kis csörtét várok.
Csak tippelek, de szeintem egyikre sincs igazán szükségük, viszont idén már necces lett volna igazolni valakit oda is. Kettőjük közül meg Matuidire volt csak jelentkező.recrea írta:Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.
Gondolom mert jobb nála. Egyáltalán nem lóg ki lefelé az olasz abból a csapatból.Cestus írta:Nem nagyon értem amúgy, hogy a PSG minek adta el bagóért Matuidit azért, hogy a matuzsálem Mottát játszassák helyette. Ez valahogy nem illik abba a képbe, amit ők magukról szeretnének festeni.
Nyiri81 írta:Azért a tegnapi Bayern meccs csalóka. Neuer törött lábbal fekszik otthon. Lehet nem szeretni, de a legjobb kapus jelenleg. Összefoglalót nézve védhető lett volna 3-ból kettő. Robben 20 percet játszott, a padon ülő Hummels és Ribery egyet sem. Nem értem a Bayern edzőt. Oké. Valszeg továbbjutnak majd, de akkor sem értem hogy a PSG ellen miért így állt fel.
A pénz miatt ment oda, semmi másért, ha a Real-Mu leteszi neki a nettó 18-at, akkor meg odamegy.Bob_Marley írta:Mbappé tényleg jó meg korához képest tavaly is nagyon érett volt a pályán, de nem hiába maradt ő Franciaországon belül, új hely nagy váltás még ilyen fiatalon talán nem lett volna ildomos.
Picit off, de Martialnak Suárez mostani, kicsit szélső, kicsit középcsatár posztja nagyon feküdne szerintem. De szerintem MU játékos szóba se nagyon fog kerülni a nyáron, max ha elviszik ők Griezmannt - akkor viszont akár reális is lehet Martial.LG írta: Én közülük is szívesen látnám az egyiket nálunk, akár már nyáron, ha mozdítható valamelyik. Hosszútávon több van bennük, mint Suarezban.
tudom, nem erre gondoltam, hanem arra mikor felvetettem, hogy az MSN megbontását sokkal inkább Suarezzel kezdeném, mint a brazillal.recrea írta:
Nem lettél lehurrogva Csaba, csak a Ronaldos hasonlat volt erős, de aztán megmagyaráztad. Nagyon erős a Párizs, de ha kis szerencséje van a Bayernnek, akkor lőnek gólt 1-0-nál