visca el barca írta:
tudod az a baj h az előző két bajnokin is volt az ellenfeleknek 16 kapura lövése amiből azért nem lett baj, mert nyomorékok és nem tudtak kaput találni. tegnap a sportingnak is lett volna bőven lehetősége, csak ők is elbénázták. mindenki nyomatja itt a rendbe lett téve a védelmet maszlagot, holott annyiszor jut az ellenfél a kapunk elé, hogy nagyon sokszor. tavaly, még mikor nullák voltunk, akkor is kevesebb lehetősége volt azt ellenfeleknek, szóval nem értem mitől van annyira van rendbe a védelmünk. inkább szerencsénk van elől is-hátul is, én egyelőre ennyit látok. 7végén a las palmast valószínűleg verjük még ezzel a tötyilötyi nullával, de utána jön majd az igazi erőfelmérő, atleti, X, bilbao idegenben, sevilla otthon...én toávbbra is tartom h kicsit combosabb csapatok ellen kevesek leszünk, főleg elől. mert ha messinek nincs kedve focizni láthattuk h menyit ér a támadó részlegünk, semmit. paulinhot be kell tenni rakitic kárára, és elől folyamatosan ua. a 3 embert kellene kezdetni h összeszokjanak még dembouz nem jön.
Azok a kapura lövések mik voltak. Szinte mindegyik 18-20 méteres, amik vagy elvánszorogtak MAtS-ig vagy bőven elkerülték a kaput. A kapura lövéses statisztikánál nincsen becsapósabb. Egy meccsen lehet szerencse, esetleg kettőn is, de 8 meccs alatt 2 gólt kapni (24-et szerezve) az már nem szerencse. A baromi jó védelmű Realnál ez 17-7. Plusz van végre egy kiváló szélső védőnk, akinek a védekezése is teljesen rendben van, Umtiti folyamatosan tanár, ha kell pedig MAtS hozza a bravúrokat. A Sportingnak is 1, esetleg két helyzete volt.
Nem azt mondom, hogy minden fenékig tejföl, és minden úgy megy ahogy kellene, mert vannak problémák is, de amit írsz az távol van az igazságtól.
visca el barca írta:mondhat nekem bárki bármit, egyemberes csapat lettünk. ha messinek van kedve játszani meg megy neki akkor élmény a barcát nézni, ha nincs akkor az van mint tegnap, hogy egy dögunalmas meccset kapunk. nem akarom a brazil négert siratni, de nagyon hiányzik előre vki mert lajos nézhetetlen, SR/vidal/deulofeu meg nem szint... oké, nyertünk, de ez marha kevés amit az elmúlt két meccsen nyújtottunk. és furcsa, messinek pont ezen a két meccsen nem ment.... atleti ezzel a lötyögéssel felmosatja velünk a padlót.
Most is az egyéni hibák miatt volt olyan meccs amilyen. Rakitic rengeteg hibával játszott, eladott labdák tömkelege, Busi szintén zenész. A támadójáték Sr-rel szélen plusz egy fogalmatlan Suarezzel nyilván nem működik rendesen. Előbbi is hiába futott rengeteget, próbálkozott, de ő nem támadó. Nem lehet elvárni tőle, hogy megbontsa a védelmet, helyzeteket dolgozzon ki.
Messi csak pont az i-n. Az nem rajta múlik, hogy Busquets tanárian vagy kritikán alul játszik. És azt se felejtsük el, hogy az igazi támadónk, a legfontosabb igazolásunk még megvan. Borzasztó balszerencse, hogy lesérült, de tavaszra már ő is lesz.
Mondjuk én szívesen láttam volna egy Ini-Vidal cserét. Megpezsdülhetett volna a támadójáték, Sr mehetett volna a helyére, Ini pedig pihen egy kicsit. Érdekes volt, hogy Valverde ilyen későn húzta meg a cseréket, nem ez volt idáig a jellemző.