markionni írta:Mondjuk Ancelottinak messze rosszabb korulmenyek kozt kellett dolgoznia. Pep megkapta a csucsBayernt a brutalis sebessegu modern focijaval, Robbery tokeletes korban, es ehhez kepest erthetetlenul valtoztatott egy mar mukodo strategian, es a sajat kepere akarta formalni a csapatot. Ha jol tudom, a Bayerneseknek ez volt a legnagyobb problemaja vele.
.
igen, ezek igazak, viszont ettől még nevetséges volt a szurkolók hangulata amikor Pep elment és jött Carlo.
Azt hitték, hogy majd most hülyére nyerik magukat a bl-ben, meg újra lendületes jó focit fognak játszani. (mondjuk Pep utolsó évében kegyetlen jól fociztak)
Aztán jött a realitás, amit kifejtettél a második bekezdésedben.
Aki kicsit ért hozzá, látta, hogy hiába Ancelotti, ez a csapat a kiöregedő RObberyvel nem fog sokra menni a bl-ben, pláne hogy nincs alternatívájuk.
Persze ettől máég odaérhetnek a bl-ben is, nem írnám le őket végleg, bármi történhet. de én ezt a kirúgást sem annyira értem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."