Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Hát akkor borzasztó formában voltunk, attól azért nem dobok hátast.Gaizka írta:Tavaly tavasszal ,nyert is a Valenciával a Camp Nou-ban. Bár Las Palmas meccset idén nem láttam, nem tudom mit tud kihozni belőlük.
Igen, Pako Ayestaran lett az új edző ,ellenünk debütál. Valenciánál és Liverpoolnál Benitez segítője volt. Fél évig még a Valenciát is irányította tavalyP.U.Y.O.L. írta:A Las Palmasnál volt most edzőcsere?
Így van, mindenekelőtt vasárnap a Las Palmas, Nem szabad senkit lebecsülni, de azért ezt hazain hozni kell majd főleg hogy tele vannak sérültekkel és csak a 15. helyen vannak.BarcafanTomee írta:Most látom, hogy a hétvégi bajnoki után jön a válogatott szünet. Ejj, de jó lesz a Fifa szünet után, menni Madridba az Atleticóhoz...Főleg úgy, hogy Messi ki-ki meccseket fog játszani. Ergo egyetlen gólforrásunk nem kicsit lesz fásult. Nagyon nehéz lesz. Na, de egyelőre tudjuk le a Las Palmas elleni 3 pontot.
Akkor gondolom, minden kapusnál így viselkedsz, mivel lábbal top3 a világon, legalábbis szerintem.A gond tényleg ott van, hogyha meglátom ter Stegennél a labdát úgy, hogy nem a kezében van, akkor görcsbe rándul a gyomrom. Persze fejlődik a pali, de azért még mindig orosz rulett
Egyáltalán nem baj a hátul passzolgatás, ha okosan csináljuk. Támadjanak csak ki sokan, át lehet felettük rúgni, lehet kisebb tömörülést, létszámfölényt kialakítani ezzel.Tivadar6 írta:Jaja, megvan a 3 pont.
De, ezek a folyamatos passzolgatások Stegennel...![]()
A Girona látta, hogy tanácstalanok vagyunk sokszor, ezért amikor elkezdtük a szokásos hátul passzolgatást, letámadtak.

Most ezen mit nem lehet érteni? A zöld mezesek lefocizták a piros mezeseket. Néha a sárga mezben játszó bírót is bevonták a fociba.visca el barca írta:nesztek passztérkép mániákusok, ezt elemezzétek ki![]()
https://pbs.twimg.com/media/DKcSsn1VAAAyWKK.jpg" target="_blank

Mondjuk nehéz dolga volt, mivel követő emberfogással próbálták limitálni, ami sikerült is. Cserébe nagyobb területel maradtak a többieknek.palesz77 írta: Messi szintén, emiatt is még értékesebb ez a 3 pont amúgy, így is sikerült elhozni..
Egyetértek. Egyébként EV is erről beszélt a meccs után:A mai gyenge játék ellenére teljesen egyetértek Bestbarcával, jó látni, hogy CSAPATUNK van. Még ha ma a játék részét nem is volt nekem olyan jó látni.![]()
Sporting ellen tolnék egy erősebb rotálást ha szükséges. Így hogy megvertük a Juvét (meg amugy is) a továbbjutás meg lesz. 7es győzelmi szériában vagyunk inkább szakadjon meg a BLben mint a bajnokságban.Bob_Marley írta:Így kell lehozni nyugodtan egy meccset, szép volt. Három pont, lehet továbbmenni.