Nero. írta:.
És mi a jobb, az, hogy valaki gyógyszert szed a betegségére, vagy hogy a világ ribanca?
Én mostanában egyre inkább megkedvelem Puzsért, nem értek egyet mindennel amit mond, de pl. a mostani kiírásával se lehet nagyon vitatkozni.
Palvin Barbira nincs miért büszkének lennünk. Persze örülhetek a sikerének, de nehogy már egy modell legyen a nemzetünk hőse, amikor mind tudjuk, hogy a modellséghez elég egy okés arc meg egy nagy terpesz. Itt max ahhoz kell tehetség, hogy megtaláld, hogy kinek kell terpeszteni.
Az meg, hogy nem ismernek tőlünk senkit (amúgy Rubik Ernő nevét szerintem elég sok helyen ismerik)... Attól, hogy ismert, még nem lesz nekünk jó. Orbánt is már mindenhol ismerik, ezzel nem vagyunk előrébb, sőt...
Szerintem inkább ne legyen nemzetközileg ismert sztárunk, mint ilyenek legyenek. Sokkal inkább vagyok büszke egy Katinkára, mint egy Palvin Barbira, hiába van a másodiknak 100x nagyobb Instagram-tábora és hiába szerepel világhírű bulvártermékek címoldalán hetente.
Még egyszer mondom, örülök a sikerének, de azért ne emlegessük már egy lapon olyanokkal, akik csinálnak is valamit