Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ennel tobb korrektsegre szamitott volna toluk az ember, azok utan hogy pl. a Nou Camp allva tapsolta oket amikor nalunk lettek bajnokok 14ben, de ugy latszik mar nem ervenyes az "ellensegem ellensege a baratom" elv. Orok vesztesek amugy.Tromort77 írta:Atletico Madrid will not provide any tickets to FC Barcelona for the upcoming game due to "logistical" reasons. The 62 Barcelona fans who have already bought their tickets will be allowed into the stadium but no other Barcelona fans will be allowed. [Cope]
Remélem szénné szívatjuk őket.
Tudtommal nyilvánosan egyszer sem beszélt arról, hogy melyik oldalon áll. Ma is megkérdezték erről:babaking írta:Hogyan kepviselheti Spanyolországot ha mellette meg nyíltan el szeretne szakadni, mert úgy gondolja hogy nem tartozik Spanyolországhoz?

„Azt gondolom, ettől függetlenül továbbra is játszhatok a válogatottban, mert hiszem, hogy sok ember van Spanyolországban, akik nem értenek egyet ezekkel az eseményekkel és hisznek a demokráciában. De ha Julen Lopetegui kapitány és a szövetség (RFEF) azt gondolják, problémát jelentek nekik, nekem nem jelent problémát félreállni és 2018 előtt távozni a válogatottból. A válogatottal játszani nem vet fel semmilyen hazafias kérdéseket, menni kell és a legjobban teljesíteni.”Nero. írta:Meg hogyha o ekkora katalán akkor minek erőlteti a spanyol válogatottat?
A meccs utáni nyilatkozatában is 2018-at emlegette, szóval szerintem akkorra tervezte alapjáraton a visszavonulást.markionni írta:Piquenek ezek utan valszeg nem lesz maradasa a valogatottban. Mondjuk ha jol tudom mar volt hogy pedzegette korabban is a visszavonulast, bar lehet azt pont a vb utanra mondta.

Hát azért egyik eseményen sem volt Ramos jobb, sőt...LG írta:+ nem rosszból, de nem sokat veszítene vele a válogatott, a 14-es VB-n és a 16-os EB-n sem volt sok köszönet a játékában.
Szerintem mindenki jobban járna ha visszavonulva a nemzeti tizenegytől. Alapbol nem ertem hogy tud úgy jatszani hogy rendszeresen fütyülik a sajátjai. Klubszinten is kemény, nemhogy válogatottba.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Szerintem egy részük csak divatból is fikázza már, indokolni nem mindenki tudna.BarcafanTomee írta:Piqué nem kicsit kapta az ívet a spanyolok edzésén a szurkolóktól. Nem hiszem, hogy ez az állapot sokáig tartható lesz.
Akkor jó sokáig húzta, emlékszem, még a 2000-es évek első felében élte a fénykorát.Veidt_madridista írta:furcsállnám, 2 éve még aktív labdarúgó volt. mondjuk ő biztos nem a defenzív focit preferálnápalesz77 írta: szerk.: Az AS szerint Juan Carlos Valeron lesz az ideiglenes edző.
Ki is rúgták a meccs után Escribát, Javi Calleja az új edző. Eddig a B csapatukat trenírozta, ha minden igaz szezon végéig marad.Sinya22 írta:Villareal se találja önmagát,1 félidő alatt kaptak 4 gólt.